دسر فرنی و نان تست، مناسب سفرههای افطار
امروز تصمیم داریم روش تهیه یک دسر خوشمزه مناسب برای سفرهی افطار را به شما آموزش دهیم.
به گزارش ایلنا، دسر فرنی و نان تست گزینه مناسبی برای سفره روزه داران است.
مواد لازم:
نان تست: یک بسته
پودر نارگیل برای تزیین: به میزان لازم
مواد لازم برای فرنی:
آرد برنج: ۶ قاشق غذاخوری
شکر: دو پیمانه
شیر: ۵ پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم دسر:
خامهی قنادی: ۵۰ گرم
شیر: یک پیمانه
مواد لازم برای شربت دسر:
آب: دو پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
آب لیمو: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا شربت دسر را تهیه میکنیم. آب را به همراه شکر و کمی آب لیمو، در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا قوام آید.
نانهای تست را داخل سینی فر چیده و آن را داخل فر قرار میدهیم تا نانها کمی برشته شوند.
نانها را از فر خارج کرده و کف ظرفی پیرکس، میچینیم. روی نانها از شربت آماده شده میریزیم تا نانها کاملا به شربت، آغشته شوند.
برای آماده کردن فرنی، مواد فرنی به جز وانیل را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. فرنی را آرام هم میزنیم تا به غلظت دلخواه برسد. در پایان وانیل را اضافه میکنیم.
فرنی آماده شده را روی نانهای تست آغشته به شربت، میریزیم.
اجازه میدهیم تا فرنی خنک شود و خود را بگیرد.
خامه قنادی را با شیر مخلوط کرده و روی دسر میریزیم.
دسر را به مدت شش ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس روی آن را با پودر نارگیل، یا پسته و گردو، تزیین میکنیم.
منبع: تابناک باتو