عجیب و غریبترین غذاهای انسان در آینده که باورتان نمیشود! + تصاویر
دانشمندان و آینده پژوهان پیش بینی میکنند با توجه به مشکلاتی که رشد بیش از حد جمعیت و منابع محدود پیش میآورد، باید هر روز به چیزهای که میخوریم فکر کنیم.
برترینها: تحقیقات در صنایع غذایی و پیشرفت سریع تکنولوژی، زوایای جدیدی از آنچه در آینده خواهیم خورد را نشان میدهند که در این مطلب با آنها آشنا میشوید.
به گفته سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد، امروزه حداقل دو میلیارد نفر در جهان از حشرات تغذیه میکنند. اگرچه از نظر خیلی از ما خوردن حشرات چندش آور است، اما حشرات سرشار از چربی، پروتئین، فیبر و موادمعدنی هستند. علاوه بر این خوردن حشرات نسبت به خوردن دام با محیط زیست سازگارتر است و مزه برخی از آنها بسیار شبیه محصولاتی است که در حال حاضر میخوریم مثل: سیب، بیکن، بادام زمینی یا ماهی.
جلبک: هنگام تنفس غذایتان را هم پرورش دهید
بیشتر جلبکها حاوی مقادیر زیادی از اسیدچرب امگا-۳ هستند، یک ماده مغذی ضروری که خواص زیادی دارد. مخترعان و طراحان اظهار میکنند که انسانها با پوشیدن یک ماسک خاص میتوانند جلبک مورد نیازشان را هنگام نفس کشیدن پرورش دهند.
گوشت آزمایشگاهی
تولید گوشت در آزمایشگاه روشی برای مبارزه با مسائل محیط زیستی است: انتشار گازهای گلخانه ای، صید بیش از حد ماهی و نگرانیهای مرتبط با حیوانات. شرکتی به نام «گوشت ممفیس» در حال حاضر با استفاده از سلولهای بنیادین حیوانات گوشت آزمایشگاهی تولید میکند. هزینه تولید ۴۵۰ گرم گوشت آزمایشگاهی در حال حاضر ۲۴۰۰ دلار میشود.
تولید غذای زنده با چاپ سه بعدی
چاپگرهای سه بعدی هم میتوانند اشیای پلاستیکی و فلزی تولید کنند و هم چنین موادغذایی چاپ، آماده و سرو کنند! یک طراح هلندی غذا، باغبانی و چاپ سه بعدی را با هم ترکیب کرده است. ابتدا یک محفظه خمیری حاوی خاک خوراکی و دانههای مختلف چاپ میشود و چند روز بعد، دانهها شروع به رشد میکند و از حفرههای کوچک پوسته خمیری بیرون میآیند.
بسته بندی تجزیهپذیر موادغذایی
چندین سال طول میکشد که بسته بندیهای پلاستیکی به طور طبیعی تجزیه شوند. یک شرکت سوئدی راه حلی برای این مشکل پیدا کرده است. آنها برای روغن، بسته بندی از جنس موم و شکر کاراملی شده، برای اسموتی بسته بندی از جنس جلبک و آب، و برای برنج، بسته بندی از موم زنبورعسل ارائه داده اند. عمر این بسته بندیها به اندازه مواد غذایی داخلشان است.
بطریهای آب خوراکی
یک استارتاپ در لندن، قصد دارد بطریهای پلاستیکی آب را با بطریهای آب خوراکی ساخته شده از جلبک جایگزین کند. این بسته بندی میتواند برای سایر مایعات خوراکی هم استفاده شود. استفاده از جلبک به عنوان ماده بسته بندی ارزانتر از پلاستیک تمام میشود.
غذاهای بهبود یافته صوتی
تحقیقاتی که در دانشگاه آکسفورد انجام شد نشان میدهد که مواد غذایی بستگی به موسیقی پس زمینه، طعم کم و بیش متفاوتی دارند. آن ها پیشنهاد میکنند از موسیقی برای حذف مواد ناسالم موادغذایی استفاده شود.
ماهی و غذاهای دریایی جعلی
نه تنها گوشت بلکه ماهی را هم میتوان در ازمایشگاه تولید کرد. در سال ۲۰۰۲ گروهی از دانشمندان کالج تورو توانستند فیلههای ماهی کوچک تولید کنند. شرکت «نیو ویو فود» هم ماهی جعلی تولید کرده و در حال کار روی تولید خرچنگ آزمایشگاهی است.
غذای سالم
اغلب ما از اینکه دقیقا چه میخوریم آگاه نیستیم. اسکنر غذای «TellSpec» این مشکل را حل میکند و به مشتریان محتویات دقیق غذایشان را نشان میدهد. شما به راحتی دستگاه را روی ماده غذایی میگیرید و دستگاه شما را از مواد شیمیایی و آلرژنها آگاه میکند و به شما کمک میکند مصرف ویتامین خود را کنترل کنید.
قهوه جویدنی
یکی از محصولاتی که هم اکنون هم در بازار وجود دارد، قهوه جویدنی است. سازندگان ادعا میکنند که این محصول تمرکز را بهبود میبخشید و عملکرد شناختی مطلوب را تقویت میکند. چه کسی دوست ندارد یک تکه قهوه در جیبش داشته باشد؟