خبرگزاری کار ایران

پای کدو حلوایی دسری پاییزی+دستور تهیه

پای کدو حلوایی دسری پاییزی+دستور تهیه
کد خبر : ۶۹۴۲۸۵

خوردن پای کدو حلوایی در شب‌های طولانی فصل سرد دلچسب است.

به گزارش ایلنا، پای کدو حلوایی دسری خوشمزه است که در زیر شما را با طرز تهیه آن آشنا می‌کنیم.

مواد لازم

پوره کدو حلوایی پخته: ۲ پیمانه
 
شیر عسلی (شیر غلیظ شده شیرین): ۱ پیمانه
 
تخم مرغ: ۲ عدد
 
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
 
دارچین: ۱ قاشق مربا خوری
 
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
 
خمیر پای
 
1. برای تهیه این پای خوشمزه کافیه ابتدا ۲ تخم مرغ کامل و یک عدد زرده‌ای که داشتیم را با همزن بزنیم تا یکنواخت و لطیف شور.
 
2. حالا بقیه مواد یعنی، پوره کدو حلوایی، شیر غلیظ شیرین شده (شیر عسلی)،‌نمک و دارچین رو به تخم مرغ زده اضافه می‌کنیم. شیر غلیظ شده شیرین که به شیر عسلی هم معروف است به صورت کنسروی در سوپرمارکت ها موجود است اما در صورتی که به شیر غلیظ شده دسترسی نداشتید به جای آن  می‌توانید از ۳/۴ پیمانه خامه صبحانه، ۱/۲ پیمانه شکر و ۱ قاشق غذاخوری آرد سفید که خوب با هم مخلوط کردید استفاده کنید.
 
3. حالا همه مواد را خوب با قاشق هم میزنیم تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
 
4. برای این مقدار مواد یه قالب ۲۴ سانتی پای یا چند تا قالب کوچکتر کافیه من از ۱ قالب ۱۸ سانتی و ۵ قالب ۶ سانتی استفاده کردم.
 
5. حالا مواد فیلینگ پای را داخل قالب روی خمیر خام پای بریزید.
 
6. حالا قالب‌ها را داخل فری که از قبل روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کردید بذارید تا برای ۱۵ دقیقه بماند و بعد دما را به ۱۸۰ برسونیند و پای را برای نیم ساعت دیگه بپزید و بعد این مدت چک کنید در صورتی که مواد فیلینگ خودش را گرفته و پخته بود پای آماده است.

منبع: رکنا

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز