باستان شناسان کشف کردند:
قربانی انسان در معبدی افسانه ای در پرو
باستان شناسان یک معبد هزار ساله (شامل مجموعه ای از یک مقبره با قربانی های انسانی) زیر ریگهایی که در اثر وزش باد حرکت کرده اند در شمال غربی پرو پیدا کردند.
به گزارش ایلنا، باستان شناسان یک معبد هزار ساله (شامل مجموعهای از یک مقبره با قربانیهای انسانی) زیر ریگهایی که در اثر وزش باد حرکت کردهاند در شمال غربی پرو پیدا کردند.
این مجموعه پیچیده نزدیک شهر «چیکلایو» که بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ از زیر خاک بیرون کشیده شد، واقعیتهای بیشتری را در مورد افسانه نایلَمپ (خدایی که فرضاً در تمدن Lambayeque پیش از ایناکاها و در قرن هشتم بعد از میلاد و بعد از فروپاشی تمدن Moche بنیان نهاد شد) فاش میسازد.
منطقه باستانی Chotuna–Chornancap را میتوانیم دلیل و شاهد این مدعا بدانیم چرا که دراین منطقه نیز معبد پیچیدهای وجود دارد که متعلق به مردمی است که خود را از تبار Naylamp میدانند.
فرهنگ پیچیده Lambayeque با اسم Sicán نیز شناخته میشود، آنها مهندسان آبیاری ماهری بودند. Carlos Wester La Torre رهبر حفاری این منطقه اظهار داشت که باستان شناسان طی یک قرن در تلاش برای رمزگشایی راز این افسانه بودهاند. هدف این بررسیها فهمیدن احتمال وجود رابطه بین افسانههای شفاهی و این سند باستان شناسی بود. داخل این معبد تازه کشف شده آرامگاهی هرمی شکل به نام Huaca Norte وجود دارد که اسکلتهای ۳۳ زن در آن قرار گرفته است.
دو اسکلت هنوز موهای طبیعی خود را حفظ کرده و برخی از آنها مومیایی شدهاند. در بدن همه آنها جای بریدگی وجود دارد و این بدان معناست که احتمالا در مراسم آیینی به عنوان قربانیهای انسانی مورد شکنجه واقع شدهاند. La Torre میگوید از زمان باستان زنان را عامل باروری و حاصلخیزی میدانستند و در مراسم مذهبی برای رسیدن به حاصلخیزی بیشتر و نعمتهای دیگر مثل باران و غیره معمولا زنان را به خدایان پیشکش میکردند.
منبع: تاریخ ما