برگزاری مسابقه خوردن فلفل تند در اورفای ترکیه+عکس
برنده اصلی این مسابقه توانست در مدت زمان ۵ دقیقه ۵۸۵ گرم فلفل تند بخورد.
به گزارش ایلنا، در استان شانلی اورفا که به عنوان قلب تولید فلفل تند ترکی شناخته میشود، فستیوال یک هفتهای فلفل در جریان است.
دهها زن و مرد در فستیوال یک هفتهای در اورفا گرد هم آمدند و در مسابقه خوردن فلفل تند شرکت کردند.
مسابقه دهندگان اجازه داشتند در بین خوردن فلفلها از آب سرد، دوغ و ماست هم استفاده کنند.
برنده اصلی این مسابقه عبدالله پور بود که توانست در مدت زمان ۵ دقیقه ۵۸۵ گرم فلفل تند بخورد.
شانلی اورفا قلب تولید فلفل در ترکیه است و هر ساله دهها تن از محصولات تولیدی این استان به مناطق مختلف ترکیه و جهان صادر میشود.