خبرگزاری کار ایران

آسان آشپزی کنید؛

کیک باقلوای خانگی بپزید+دستور تهیه

کیک باقلوای خانگی بپزید+دستور تهیه
کد خبر : ۶۴۲۴۷۴

کیک باقلوا کیکی متنوع و خوشمزه به شمار می رود.

به گزارش ایلنا،  کیک باقلوا کیکی متنوع و خوشمزه است که به راحتی در خانه می توانید آن را تهیه کنید.

در زیر طرز تهیه این کیک به شما آموزش داده می شود.

مواد لازم
 
۳ عدد تخم مرغ
 
۱ پیمانه شکر
 
دوسوم پیمانه شیر
 
یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
 
یک‌دوم پیمانه پودر نارگیل
 
۲ پیمانه آرد سفید
 
۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
 
یک‌سوم پیمانه روغن
 
مواد شربت
 
۱ پیمانه آب
 
۲ پیمانه شکر
 
یک‌چهارم پیمانه گلاب
 
۲ قاشق غذاخوری زعفران حل شده
 
مواد مزین
 
۱ عدد زرده تخم مرغ
 
۱ قاشق چای‌خوری زعفران دم کرده
 
۱ قاشق چای‌خوری پودر شکر
 
طرز تهیه کیک باقلوا
 
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
 
داخل یک کاسه تخم مرغ‌ها و وانیل را بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس به طور آهسته و طی چند مرحله شکر را اضافه کنید و با دور متوسط همزن بزنید تا مایع کشداری حاصل شود.
 
روغن را اضافه کرده و دوباره هم بزنید سپس شیر را اضافه و یم دقیقه دیگر هم بزنید.
 
در یک کاسه جداگانه بیکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و مقدار خیلی کمی نمک اضافه کنید. سپس آرد را روی مواد الک کرده و پودر نارگیل را نیز اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست و نرم شود.
 
به وسیله یک قلم‌مو قالب کیک را کمی روغن مالیده و آردپاشی کنید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و کیک را برای چهل دقیقه داخل فر قرار دهید.
 
در این فاصله‌ای که کیک داخل فر است، مواد مزین و شربت را درست می‌کنیم. برای درست کردن مزین، زرده و پودر شکر و زعفران را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. تمام مواد لازم شربت را نیز با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مثل عسل قوام پیدا کند.
 
وقتی کیک پخته شد، آن را از فر بیرون آورده و با قلمو مواد مزین را روی آن بمالید. به دلخواه خشکبار روی کیک بریزید و مجددا کیک را به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
 
بعد از طلایی شدن آن را از فر در آورده و شربت را روی آن می‌ریزیم تا کاملا به خورد کیک برود.

منبع: رکنا

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز