8 وسیله خطرناک تهدید کننده سلامت در آشپزخانه

برخی وسایل در آشپزخانه که هر روز با آن سروکار داریم مخل سلامتی هستند.
به گزارش ایلنا, وسایل کاربردی زیادی هستند که در آشپزخانه استفاده میشوند. این وسایل به نظر کاملا بیضرر میآیند به همین دلیل هیچ وقت به خطراتی که میتوانند داشته باشند فکر نکردهایم. میخواهیم شما را با خطراتی که در آشپزخانه تهدیدمان میکنند آشنا کنیم.
بعضی از کارخانه ها برای این که ظروف پلاستیکی را انعطاف پذیر کنند یکسری مواد شیمیایی خاص به آن ها اضافه می کنند که برای سلامتی بسیار مضر است. مطمئنا نمی خواهید این مواد مضر وارد غذا یا بدنتان شوند.
سینک ظرفشویی
اگر باقیماندههای مواد غذایی برای مدتی داخل سینک بمانند زمینه ای برای پرورش باکتریهایی مثل سالمونلا ایجاد میکنند. پس سینک ظرفشویی میتواند کثیفترین مکان در آشپزخانه باشد.
چاقو
چاقوی آشپزخانه همیشه باید تیز باشد چون در غیر اینصورت ممکن است هنگام بریدن چیزی سر بخورد و به دست و یا عضو دیگری از بدنتان آسیب برساند.
اسفنج ظرفشویی
در اسفنجهای کوچک آشپزخانه باکتریها خیلی زود رشد میکنند. شستن آن ها باکتریها را از بین نمی برد. برای کشتن باکتری ها یا اسفنج مرطوب را در مایکروویو قرار دهید یا چند دقیقه داخل مایع سفیدکننده. یا این که به مدت طولانی داخل ماشین ظرفشویی با دمای بالا قرار دهید.
حوله دستی
حولههای آشپزخانه یکی از آلودهترین وسایل آشپزخانه هستند. چون دائما آن ها را لمس میکنید، قبل از شستن دست ها و هنگام آشپزی. بنابراین یکی از راه های وارد شدن باکتری به غذای شما هستند.
خوشبوکننده هوا
خوشبوکنندهها حاوی مواد شیمیایی هستند و به ریهها آسیب میرسانند. حتی ممکن است باعث سرطان هم بشوند. پس بهتر است به جای استفاده از آنها هوا به آشپزخانه برسانید و دائم زبالهها را بیرون بریزید.
اجاق گاز
همیشه قبل از ترک منزل یا قبل از خواب اجاق گاز را چک کنید تا از خطر گازگرفتگی در امان بمانید.
ظروف نچسب
وقتی ظروف نچسب روی حرارت بالا قرار میگیرند از خود دود سمی تولید میکنند. بنابراین بهتر است از ظروف قدیمی استفاده کنید.
تخته گوشت
همیشه برای سبزیجات و گوشت از تختههای جداگانه استفاده کنید. گوشتهای خام ممکن است حاوی باکتریهایی باشند که منجر به بیماری های جدی و خطرناکی میشود. هرگز از تختههای آسیب دیده و شکسته استفاده نکنید چون قسمتهای آسیب دیده بهترین مکان برای رشد باکتریها هستند.