خبرگزاری کار ایران

آشپزی آسان؛

رنگینک یک غذای مقوی برای سحری

رنگینک یک غذای مقوی برای سحری
کد خبر : ۶۲۹۳۴۹

رنکینگ یک غذای مقوی و خوشمزه در وعده سحری است.

به گزارش ایلنا, رنگینک یک غذای مقوی و بسیار خوشمزه در وعده سحری برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.

مواد لازم:

خرما: 300 گرم

آرد سفید: 2 پیمانه

کره: 2 پیمانه (آب کرده)

مغز گردو: 150 گرم

پودر پسته، هل و دارچین: به میزان لازم

پودر قند: به میزان لازم

طرز تهیه رنگینک برای سحری:

کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آن‌ها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.

یک ظرف نسبتا گود بردارید و خرماها را به صورت خوابیده کنار هم بچینید تا کف ظرف را کامل پر کنند.

داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.

حالا به آرد و روغن، پودر قند، پودر دارچین و هل کوبیده اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را روی خرماها بریزید.

با پشت قاشق مواد را صاف کنید و برای تزیین رنگینک از پودر پسته استفاده کنید.

در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوه‌ای رنگ نشود. برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد می‌توانید از کمی زعفران استفاده کنید.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز