آشپزی آسان؛
رنگینک یک غذای مقوی برای سحری
رنکینگ یک غذای مقوی و خوشمزه در وعده سحری است.
به گزارش ایلنا, رنگینک یک غذای مقوی و بسیار خوشمزه در وعده سحری برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است.
مواد لازم:
خرما: 300 گرم
آرد سفید: 2 پیمانه
کره: 2 پیمانه (آب کرده)
مغز گردو: 150 گرم
پودر پسته، هل و دارچین: به میزان لازم
پودر قند: به میزان لازم
طرز تهیه رنگینک برای سحری:
کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آنها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.
یک ظرف نسبتا گود بردارید و خرماها را به صورت خوابیده کنار هم بچینید تا کف ظرف را کامل پر کنند.
داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.
حالا به آرد و روغن، پودر قند، پودر دارچین و هل کوبیده اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را روی خرماها بریزید.
با پشت قاشق مواد را صاف کنید و برای تزیین رنگینک از پودر پسته استفاده کنید.
در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوهای رنگ نشود. برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد میتوانید از کمی زعفران استفاده کنید.