خبرگزاری کار ایران

تورم در صنایع نوشیدنی و غذا در زمستان ۹۶ چند درصد بود؟

تورم در صنایع نوشیدنی و غذا در زمستان ۹۶ چند درصد بود؟
کد خبر : ۶۱۹۱۸۵

بخش صنایع غذایی و آشامیدنی در زمستان سال ۱۳۹۶ تورم نزدیک به ۶ درصد را تجربه کرده است که البته در برابر تورم ۲۹٫۶ درصدی فلزات اساسی چندان بالا نیست.

شاخص قیمت تولید کننده بخش صنعت در فصل زمستان ۱۳۹۶ به ۲۵۳٫۶ رسید که نسبت به شاخص زمستان سال گذشته ۲۱٫۳ درصد افزایش داشته است.به گزارش تجارت‌نیوز: طبق آمار بانک مرکزی نرخ تورم  سالانه کل بخش صنعت در زمستان ۱۳۹۶ به ۱۵٫۵ درصد رسید. شاخص قیمت تولید کننده بخش صنعت از ۲۰۹٫۱ در زمستان ۱۳۹۵ به ۲۵۳٫۶ در زمستان ۱۳۹۶ رسید.

بر اساس همین آمار در زیر بخش‌های اصلی گروه‌های صنعت، زیر بخش تولید فلزات اساسی با ۲۹٫۵ درصد بیشترین تورم را در زمستان ۱۳۹۶ در اختیار داشت، صنایع تولید ذغال سنگ-پالایشگاه‌های نفت نیز با ۲۳٫۲ درصد تورم در جایگاه بعدی قرار دارد.

آمار نرخ تورم سالانه منتشره از سوی بانک مرکزی نشان می‌دهد  دو گروه “تولید محصولات از توتون و تنباکو سیگار” و گروه “تولید رادیو، تلویزیون دستگاه‌ها و وسایل ارتباطی” در زمستان ۱۳۹۶ به ترتیب تورم منفی به میزان ۳٫۶ درصد و ۰٫۱ درصد داشته‌اند.

کمترین تورم نیز به گروه ” تولید محصولات از توتون و تنباکو سیگار مربوط می‌شود که ۳٫۶ درصد کاهش داشته است.

منبع:تجارت نیوز

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز