طرز تهیه ماهی به سبکی خوشمزه و متفاوت
آشنایی با طبخ ماهی با طعمی متفاوت و خوشمزه.
مواد لازم:
فیله ماهی : ۳۰۰ گرم
کنجدخام : ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل : ۲ قاشق غذاخوری
شیر : ۲ قاشق غذاخوری
ابتدا شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیلههای پاک کرده و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید فیله را بتکانید اضافی کنجد بریزد.
فر را از قبل ۲۲۰ درجه سانتیگراد داغ کنید.
ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.
بهتر است ماهی از نوع شیر ماهی یا قباد باشد.