اقوام ومذاهب محور وحدت ملی
پاسخ به نامه مولوی عبدالحمیدتوسط دفتر مقام معظم رهبری نشان از اهتمام ایشان به مسائل و مشکلات اقوام و مذاهب ایرانی است، این نامه نشانگر آن است که درجمهوری اسلامی ایران همگان موظفند براساس معارف دینی و قانون اساسی در رفتار با اقوام و مذاهب عادلانه رفتار کنند.
جلال جلالی زاده-عضو حزب اتحاد ملت در جهان اقتصاد نوشت: با توجه به جایگاه رهبر انقلاب ازنظر مذهبی این نامه میتواند بازتاب دهنده این موضوع باشد که در دین مبین اسلام هیچگونه بیعدالتی تبعیض و نابرابری وجود ندارد.
ضمن اینکه تاکید مجدد معظم رهبری در این نامه برحقوق اقوام و مذاهب در قانون اساسی و مساوی بودن همه افراد در برابر قانون؛ تلنگر جدی از سوی ایشان برای تمامی مسئولین و مژده بزرگی برای همه ایرانیان است تا دولت و تمامی نهادها را موظف کند که حقوق اقوام و مذاهب را به رسمیت شناخته و از ظرفیت تمامی اقوام و مذاهب اسلامی استفاده شود.
چرا که مشارکت اقوام باعث سربلندی ایران و ایرانیان در جهان خواهد شد. آنچه امروز دشمنان ایران و اسلام آن را دنبال میکنند؛ اختلاف و ترویج احساس بیعدالتی در بین اقوام و مذاهب است و اگر این احساس تبعض بین شهروندان ایرانی افزایش یابد به ضرر همبستگی ملی و استقلال کشورمان تمام خواهد شد.
درحال حاضر دشمنان این مرز و بودم به دنبال آن هستند که از ایجاد اختلاف سود ببرند. اگر شهروندی احساس پایمالی حقوق خود را بکند، ممکن است تحت تاثیر شایعه و سمپاشیهای دشمنان ایران واسلام قرار بگیرد.
این امید وجود دارد که پاسخ دفتر مقام رهبری مژده و نویدی برای اهل سنت و شهروندان ایران باشد وگام بلندی برای ایجاد احساس برادری و برابری بین همه ایرانیان برداشته شود.
این نامه میتواند پیامی برای خارج از کشور و مسلمانان منطقه داشته باشد که تنها با احترام به حقوق یکدیگر میتوان به هم زیستی مسالمت آمیز دست یافت و موجب تحکمیم جایگاه ایرانیان در بین کشورهای اسلامی و گشودن قطبی جدید برای تقویت رابطه بین کشورهای جهان اسلام و زدودن تمامی مشکلات از چهره مسلمانان و جهان اسلام باشد.
در پرتوی این چنین نگاهی شاهد تمرکز اقوام و مذاهب ایرانی بر روی منافع ملی خواهیم بود. در ایران و حتی جهان اسلام مذاهب گوناگون قرنها در کنار هم زیستهاند.
اکنون نیز با نگاه توام با وحدت رهبران جهان اسلام مشکلات موجود در مسیر حل و فصل قرار خواهد گرفت. رسیدن به جهان اسلامی متحد و بدور از درگیریهای فرقهای با احترام مذاهب به هم ممکن است.