خبرگزاری کار ایران

برای رای بیشتر، خانواده ایرانی را فروپاشیده معرفی نکنید(اینفوگرافی)

برای رای بیشتر، خانواده ایرانی را فروپاشیده معرفی نکنید(اینفوگرافی)
کد خبر : ۴۸۳۰۵۴

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه در واکنش به اظهارات یک نامزد انتخابات ریاست جمهپری مبنی بر فورپاشیدگی خانواده ایرانی گفت: ادعای فروپاشیدگی خانواده ایرانی نه با دیدگاه‌های مقام معظم رهبری همخوانی دارد نه با واقعیت‌های اجتماعی کشور.

شب گذشته محمدباقر قالیباف در بخشی از نخستین برنامه تلویزیونی خود که عمدتا به بیان آسیب‌های اجتماعی پرداخت، از فروپاشی خانواده در ایران حرف زد.

این درحالی است که شاخص‌های مختلف آسیب‌های اجتماعی حکایت از کاهش دارند.

روزبه کردونی دراین باره به خبرآنلاین می‌گوید: تحلیل گفتمان رهبر معظم انقلاب نشان می‌دهد که ایشان هیچگاه از لفظ فروپاشیدگی خانواده ایرانی استفاده نکرده‌اند بلکه بر اهمیت و جایگاه ویژه خانواده در جامعه اسلامی اشاره داشتند و برخی تهدیدات را برشمرده‌اند.

مدیرکل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه گفت: ادعای فروپاشیدگی خانواده ایرانی یا نشان از کم دانشی در عرصه اجتماعی و یا نشان از استفاده ابزاری از مسائل اجتماعی برای تخریب رقیب انتخاباتی و کسب رای دارد.

او گفت: برخی تصور می‌کنند با سیاه‌نمایی بیشتر و معرفی خود به عنوان قهرمان مردم می‌توانند به عرصه قدرت راه یابند اما بعید است که این پیش فرض‌های تبلیغاتی رنگ و بوی واقعی به خود بگیرد.

مدیر کل دفتر امور آسیب‌های اجتماعی در ادامه گفت: خوشبختانه در دولت تدبیر و امید با اهتمام دکتر روحانی همراهی و حمایت موثر و دغدغه مندانه رهبر معظم انقلاب مسائل اجتماعی با رویکردی سیاستی، غیر شعاری ، غیر امنیتی و مردم محور پیگیری شده است.

کردونی سپس گفت : کنترل میزان رشد طلاق در بیش از 60 درصد استان‌های کشور، کاهش طلاق توافقی و کاهش طلاق زودهنگام حکایت از این دارد که دولت دکتر روحانی موفق شده است در حوزه اجتماعی مداخلات موثری داشته باشد و در شاخص‌های مختلف ما شاهد بهبهود نظم اجتماعی هستیم.

به گفته او «درحالی‌که رشد شاخص طلاق به ازدواج در ‌سال ٩٢ نسبت به ‌سال ٩١، یازده ‌درصد بوده است، با کاهش معنادار میزان رشد در ‌سال ٩٤ نسبت به ‌سال ٩٣، شاهد رشد ٥‌درصدی این شاخص بوده‌ایم که بیانگر کنترل میزان این شاخص در کشور است.رشد یازده درصد به رشد 5 درصد کاهش یافته؛ این به معنای کنترل است. در برخی استان‌ها نظیر استان فارس کاهش بیش از 7 درصدی طلاق را شاهد بوده‌ایم.»

کردونی گفت: همچنین میزان خشونت‌های خانگی در کشور در حدود 29 درصد کاهش یافته است.

او سپس تاکید کرد : برخی جامعه شناسان ایران معتقدند : "در ایران خانواده خودش تغییرساز است و خانواده ایرانی است که مسیر تغییرات را در جامعه ایرانی تعیین می‌کند" و بشدت با رویکردی که در باب شناسایی خانواده تصویر آسیب شناسانه دارد مخالف هستند .

مدیر کل دفتر آسیب‌های اجتماعی وزارت رفاه گفت : نگاهی که خانواده ایرانی را فروپاشیده می‌داند معتقد است زنان یا جوانان و مردان خانواده ایرانی آسیب سازند درحالی که این چنین نیست و این رویکرد سطحی و آسیب شناسی تقلیل گرایانه، ساده کردن مساله و فرار از فهم دقیق خانواده ایرانی است. نگاه آسیب شناسانه مرکز تولید مسائل و آسیب‌های اجتماعی را خانواده می‌داند و از فهم تاریخی و ساختاری و تمام عیار جامعه ایرانی دور می‌شود.

او گفت: کسانی که خانواده ایرانی را فروپاشیده و در نتیجه مرکز تولید آسیب می‌دانند خود یکی از عوامل تهدید کننده خانواده به شمار می‌روند.

روزبه کردونی در پایان گفت: انتظار از برخی کاندیداهای ریاست جمهوری که زمانی جان خود را برای حفظ ایران وخانواده ایرانی کف دست گرفتند این است که امروز برای گرفتن چند رای بیشتر به سیاه‌نمایی روی نیاورند و با آبرو و اعتبار و عزت خانواده ایرانی بازی نکنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز