غذاهای تند چه تاثیری بر بدن میگذارند؟
پژوهشی که به تازگی منتشر شده است، نشان داد، مردانی که به مصرف غذاهای تند تمایل دارند و تندی غذای خود را با افزودن فلفل یا سسهای تند افزایش میدهند، از سطوح تستوسترون بالاتری نیز برخوردار هستند.مطالعات پیش از این نشان داده بودند مردانی که به مصرف کپسایسین تمایل دارند، رفتارهای سلطه جویانه، پرخاشگری و خطرپذیری بالاتری نیز از خود نشان میدهند.
به گزارش ایلنا، در شرایطی که برخی از ما از خوردن غذاهایی که در دستور پخت آنها نامهایی همچون فلفلهای تند دیده میشود، پرهیز میکنیم، مطالعهای جدید نشان داده است غذاهای تند ممکن است برای سلامت قلب مفید باشند.
به گزارش عصر ایران به نقل از "هافینگتون پست"، مطالعهای که به تازگی در نشریهPlos Oneمنتشر شده است به بررسی ارتباط بین مصرف فلفل چیلی قرمز تند و مرگ و میر پرداخته است. پژوهشگران دانشگاه ورمونت طی یک بازه زمانی بیش از شش سال و بررسی شرایط 16 هزار و 179 شهروند آمریکایی دریافتند، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته مغزی در سوژههایی که حداقل یک بار در ماه فلفلهای تند مصرف میکردند، 13 درصد کمتر بوده است.این مطالعه مبتنی بر مشاهده بوده و از این رو توانایی اثبات یک رابطه علت و معلولی را نداشته است. به بیان دیگر، شواهد کافی برای بیان این که ما باید به سرعت مصرف سسها یا فلفلهای خام تند را برای افزایش طول عمر خود آغاز کنیم، وجود ندارد. اما این مطالعه نشان میدهد که غذای تند میتواند برای بدن خوب و مفید باشد.از جمله روشهایی که مواد غذایی تند میتوانند بر سلامت انسان تاثیرگذار باشند میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
**غذای تند میتواند به کاهش وزن کمک کند
نتایج مطالعه انجام گرفته روی موشها توسط پژوهشگران دانشگاه وایومینگ در سال 2015 نشان داد که کپسایسین، ترکیبی در فلفل که مزه تند را به آن میبخشد، میتواند توانایی بدن برای تبدیل چربی سفید به چربی قهوه ای را افزایش دهد. چربی قهوه ای به عنوان «چربی هوشمند» در نظر گرفته میشود و میتواند به بدن در سوزاندن کارآمدتر کالریها نسبت به چربی سفید کمک کند.البته از آنجایی که این مطالعه روی موشها صورت گرفته بود، پیش بینی واکنشی مشابه در انسانها دشوار است. اما توجه به این نکته میتواند ارزشمند باشد.
**سطوح تستوسترون بالاتر
پژوهشی که به تازگی منتشر شده است، نشان داد، مردانی که به مصرف غذاهای تند تمایل دارند و تندی غذای خود را با افزودن فلفل یا سسهای تند افزایش میدهند، از سطوح تستوسترون بالاتری نیز برخوردار هستند. مطالعات پیش از این نشان داده بودند مردانی که به مصرف کپسایسین تمایل دارند، رفتارهای سلطه جویانه، پرخاشگری و خطرپذیری بالاتری نیز از خود نشان میدهند.
هر زمان غذایی مصرف میکنید که به قند تجزیه میشود، از جمله کربوهیدارتها، سطوح قند در جریان خون شما دچاز نوسان میشود. اما نتایج مطالعه ای که در سال 2006 منتشر شد، نشان داد که افزودن فلفل به غذا ممکن است به پیشگیری از افزایش بیش از اندازه قند خون پس از صرف یک وعده غذایی کمک کند. این شرایط به ویژه برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 میتواند مفید باشد.