اصولگرایان، دو انتخابات، چندین جبهه
تعدد جبهه از این نشات میگیرد که اصولگرایان چندان امیدی به اینکه بتوانند در انتخابات آینده به ویژه برای انتخابات ریاست جمهوری نقش ایفا کنند ندارند و با این جبههها به دنبال واکسینه کردن خود هستند.
به گزارش ایلنا، جهان اقتصاد نوشت: ظهور جبهههای جدید انتخاباتی در ماههای منتهی به موعد برگزاری انتخابات ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا حکایت از دستهبندیهای سیاسی جناحی دارد که هر شخص و گروه و حزب را بر آن میدارد که تکلیف خود را برای ورود به این عرصه مشخص و از اکنون تابلویی را برای خود برگزیند.
در هیاهوی این روزهای اخیر که جامعه در تب و تاب حوادث ناخوشایند اجتماعی به سر میبرد و عزادار داغ شهادت هموطنان آتشنشان و فقدان آیتالله هاشمی است، این آرایشهای سیاسی در احزاب اصولگرا در پس پرده رونق دارد.
به گونهای که هنوز یک ماه از ظهور جبهه مردمی نیروهای انقلاب نگذشته، شاهد اعلام موجودیت جبهه پیشرفت، رفاه، عدالت هستیم که ۱۵ حزب و تشکل در آن عضویت دارند.
شهابالدین صدر در حالی ریاست جبهه پیشرفت، رفاه، عدالت در حال خاضر برعهده گرفته است که علیرغم تلاشهای خود به دلیل رد صلاحیت از حضور در انتخابات های اخیر محروم شده است.
از سوی دیگر جبهه پیشرفت، رفاه، عدالت هم خود را متعلق به هیچ دسته و گروه سیاسی نمیپندارد و گویا این روزها موج فراجناحی خواندن تشکلهای سیاسی برد بیشتری دارد که هیچیک از اشخاص اصولگرا حاضر نیستند زیر بار وزن جناح سیاسی متبوع خود برومد اما در عین حال گرایش اعضای حاضر گواه همه چیزاست.
گواه دیگر این مدعا نیز این است که جبهه نیروهای مردمی انقلاب که در ۵ دی ۹۵ تاسیس شد هم تاکید دارد که به هیچ جناحی وابسته نسیت و هر فرد و گروهی میتواند به آنها بپیوندد، اما هیات موسس آن متشکل از نیروهایی با گرایش اصولگرایی آن هم از اطرافیان دولتهای نهم و دهم است که این روزها اقبالی میان اصولگرایان سنتی ندارند و اگرچه بارها از همه گروه های برای پیوستن به جبهه خود دعوت کردهاند اما تاکنون چهرههای شاخص اصلاحطلب و معتدل در میان آنها دیده نمیشوندحتی حامیان آنها نیز از جریان اصولگرا هستند.
ظهور جبهههایی که نزدیک انتخابات احساس تکلیف کردهاند به نوعی بیانکننده این است که در اردوگاه اصولگرایان کارها آنطور که باید برای وحدت و رسیدن به انسجام به سرانجام نرسیده و اصولگرایان علیرغم ادعاهای مطرح شده نتوانستند آرای مختلف درون گروهی را بایکدیگر همسو کنند رای همین هم طیفهای مختلف این جناح خود دست به کار شده و در تلاشند که مسیری را برای حضور در عرصه انتخابات طی کنند.
بر همین اساس تا به امروز در اردوگاه اصولگرایی جبهه یکتا، جبهه یاران انقلاب، جبهه پیروان و جبهه نیروهای مردمی اصولگرا هرکدام مستقل از دیگری به فعالیت میپردازند و همه دم از به وحدت رسیدن میزنند شاید این تعدد جبهه از این نشات میگیرد که اصولگرایان چندان امیدی به اینکه بتوانند در انتخابات آینده به ویژه برای انتخابات ریاست جمهوری نقشی ایفا کنند، ندارند و با این جبههها به دنبال واکسینه کردن خود هستند که اگر در تصمیم نهایی با مشکل مواجه شدند، کانالهای دیگر اصولگرایی به میدان وارد شوند.