نوشیدن قهوه، عامل افزایش طول عمر
یافتههای قبلی نشان داده بود که مصرف کنندگان قهوه، نسبت به افرادی که قهوه نمینوشند زندگی طولانیتری دارند و این امر دانشمندان را متعجب و متحیر ساخته بود.
به گزارش ایلنا، حال دانشمندان آمریکایی بر این باورند که جواب این مساله را پیدا کرده اند و آن مربوط به عملکرد کافئین است.
کافئین مانع از ورود مواد شیمیایی به خون که باعث بروز التهاب میشوند، کمک میکند.
محققان دریافتهاند نوشیدن قهوه و چای، از طریق کاهش مواد شیمیایی در خون که نقطه آغازی برای بیماری قلبی است، میتواند به مردم کمک کند تا زندگی طولانیتری داشته باشند.
در حال حاضر محققان در دانشگاه استنفورد معتقدند ممکن است به همین دلیل باشد که نوشیدن یک قهوه یا چای برای استراحت مناسب است.
کافئین، مواد تشکیل دهنده قهوه، چای و برخی از نوشابههای گازدار است که مواد شیمیایی در خون را که موجب بروز التهاب میشوند، از بین میبرد.رگهای خونی ملتهب بیشتر احتمال دارد که سفت شوند و این یک عامل خطر برای بیماری قلبی است.
به گفته محققان، التهاب هم چنین نقش کلیدی در بسیاری از بیماریهای دیگر دارد. آزمایش بر روی خون افرادی که کمتر مواد شیمیایی مرتبط با التهاب داشتند، نشان داد که کافئین بیشتری در جریان خون آنها وجود دارد.
تحقیقات بیشتر نشان داد که آنها، بیش از حد انتظار، نسبت به همسالان خود، قهوه مینوشند.تئوبرومین، یک ماده شیمیایی موجود در شکلات است که مشخص شده آن هم اثر ضدالتهابی دارد.
دیوید فورمن از موسسه ایمنی، پیوند و عفونت دانشگاه استنفورد گفت: «بیش از ۹۰ درصد از تمام بیماریهای غیرمسری در دوران پیری با التهاب مزمن همراهند.»او افزود: «بسیاری از مطالعات نشان داده اند که مصرف کافئین با طول عمر در ارتباط است.»