تبعات مصرف غذاهای سرد
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده بیرویه از غذاهای با طبع سرد سبب اختلال در عملکرد سیستم عصبی میشود.
به گزارش ایلنا به نقل از سلامت نیوز، حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی گفت: اصلی ترین عامل بروز بیماریام اس به هم ریختگی و اختلال شدید سیستم عصبی است.
وی افزود: استفاده بیرویه از غذاهای با طبع سرد مانند برنج، ماست و ترشیجات میتواند به مرور زمان باعث ضعف سیستم ایمنی شود.
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: یکی از مهمترین علل ایجاد بیماریام اس یبوستهای مزمن و دراز مدت و ضعف شدید سیستم عصبی است. کمبود ویتامینهای بدن و افزایش طبع سرد در بدن، رساندن پیامهای عصبی به مغز را به دلیل سردی و رسوب بیش از حد مغز با اختلال روبه رو میکند.
عظمایی تاکید کرد: طبیعت مغز سرد وتر است و سردی بیش از حد مغز میتواند منجر به بیماریهای گوناگونی مانندام اس شود یا فرد را تا حالت اغما پیش ببرد.
وی اضافه کرد: پاکسازی بدن و استفاده از مواد غذایی که موجب رفع یبوست میشود، همچنین مصرف دمنوشهای آرامبخش و تقویت کننده اعصاب، دوری کردن از محیطها و رفتارهای تشنج آمیز در این افراد توصیه میشود.
این پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه عمده غذاهای مبتلایان به MS باید دارای طبع گرم باشد، تصریح کرد: مصرف زعفران، زنجبیل، دارچین، سیاه دانه و عسل فوق العاده برای افراد مبتلا بهام اس مفید است.
عظمایی با اشاره به اینکه خون در بدن افراد با توجه به نوع تغذیه ساخته میشود، یادآور شد: استفاده از غذاهای با طبع سرد و خشک خصوصا در افراد بالای ۴۰ سال مضر است چرا که در این سنین طبع افراد غالبا روبه سرد شدن میرود.