خبرگزاری کار ایران

گوشت قرمز کم بخورید تا آسم نگیرید

برای نخستین بار این مسأله اثبات شده است که گوشت فرآوری شده با آسم در ارتباط است.

 به گزارش ایلنا به نقل از فارس، دانشمندان فرانسوی به این نتیجه رسیده‌اند که وعده‌های غذایی حاوی گوشت‌های فرآوری شده می‌توانند عوامل بیماری آسم را تشدید کنند که البته این نخستین باری است که چنین مسأله‌ای مشخص می‌شود.

محققان در یک بررسی روی 1000 شهروند فرانسوی به این نتیجه رسدند که مصرف چهار وعده گوشت قرمز در طول یک هفته می‌تواند احتمال ابتلا به آسم را افزایش دهد و نکته جالب اینجاست که تاکنون دانشمندان هیچ رابطه‌ای بین آسم و گوشت قرمز نمی‌دیدند.

کد خبر : ۴۴۲۴۶۵