شکلاتهایی که چاق نمیکنند
گروهی از دانشمندان در لوزان توانستهاند ساختار شکر را تغییر دهند تا از تاثیرات آن بر افزایش وزن بدن جلوگیری کنند.
به گزارش ایلنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، یک شرکت صنعت شکلات سازی اعلام کرده ساختار جدیدی کشف کرده که به طرز قابل توجهی از میزان شکر به کار رفته در شکلات میکاهد به طوری که تغییری در طعم آن ایجاد نشود. این کشف جدید بر این اساس طراحی شده که شکلات در دهان آب شده اما شکر زیادی به معده منتقل نشود. به این ترتیب شکلات در عین سالمتر شدن، طعم شیرین خود را حفظ خواهد کرد.
استفان کاتسیکاس مدیر ارشد فنی این شرکت میگوید: تحقیق نوین ما با الهام از طبیعت انجام شده و با استفاده از آن میتوان تا ۴۰ درصد از مصرف شکر در صنعت شیرینی پزی و شکلات سازی صرفه جویی کرد.
علاوه برآن نکات کوچکی درباره این ترکیب جدید وجود دارد. این ترکیب که سریعتر حل میشود، توسط شرکت ثبت امتیاز شده و از سال ۲۰۱۸ به طور رسمی تولید خواهد شد.