چگونه بیحوصلگی پس از خوردن ناهار را برطرف کرد
در این مطلب با بهترین شگردهای رفع حالت سستی و بیحوصلگی بعد از خوردن ناهار آشنا میشوید.
به گزارش ایلنا به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ اگر شما هم جزو آن دسته از افراد هستید که پس از خوردن نهار در محل کار دچار نوعی بیحوصلگی و افت انرژی میشوید و راندمان کاری شما کاهش پیدا میکند، باید در رژیم غذایی خود تغییر ایجاد کنید.
بر اساس جدیدترین پژوهشها مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین بالا در وعده ناهار میتواند باعث افت کیفیت و راندمان کاری در افراد شود زیرا دستگاه گوارش به ویژه روده را به شدت درگیر میکند. در این هنگام به دلیل افزایش حجم خون رسانی به بافتهای دستگاه گوارش و نیز جذب آب و سایر مواد غذایی توسط روده فرد دچار کاهش فشار خون به طور محسوس و کمی ضعف میشود که البته این حالت موقتی است و به زودی مواد مغذی وارد گردش خون شده و فرد انرژی بدست میآورد.
کارشناسان بر همین اساس به افراد توصیه میکنند چنانچه در نوبت عصر کار سنگین و یا مستلزم تمرکز ذهنی بالا دارند از خوردن وعده ناهار پروتئینی به صورت موقت خودداری کنند.
از طرفی افراد در عوض خوردن پروتئین میتوانند از سالاد و پروتئین دریایی برای وعده ناهار استفاده کنند که هم زود هضم میشود و هم انرژی مورد نیاز بدن را به سرعت تامین میکند. مصرف میوههای پرکار مثل موز و سیب هم میتواند انرژی مورد نیاز بدن را تامین کند و تمرکز فرد را بالا ببرد.
البته کارشناسان تغذیه به افراد توصیه میکنند مواد پروتئینی را به طور کامل از وعده غذایی خود به ویژه در ناهار در فصول سرد سال حذف نکنند؛ زیرا باعث کاهش مقاومت بدن در برابر عوامل بیماری زا و ابتلا به سرما خوردگی و آنفلوآنزای فصلی در آنها میشود.
اهمیت نقش رودهها در جذب مواد غذایی به حدی بالا است که کارشناسان در نظر دارند تحقیقات بیشتری برای پی بردن به راز و رمز این عضو از بدن انجام دهند.