زنان باردار سنجد بخورند!
یک پژوهشگر طب سنتی گفت: به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است, توصیه میشود, پس از بیدار شدن از خواب - دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. همچمنین مصرف سنجد برای زنان باردار که دچار تهوع هستند, بسیار مفید است.
به گزارش ایلنا به نقل از تسنیم؛ سید مهدی میرغضنفری درباره سنجد اظهار داشت: زنانی که دچار خونریزی بیش از حد ایام عادت ماهانه هستند که منجر به ضعف و کم خونی میشود, میتوانند پس از سپری شدن حدود سه تا پنج روز از دوران عادت، شروع به مصرف سنجد کنند تا خونریزی و لکه بینی شدید یا طولانی آنها از بین برود.
به گفته وی اگر سنجد به جای تنقلات بی ارزش و مضر (چیپس و پفک و ....) مصرف شود، یکی از بهترین تنقلات برای کودکان خواهد بود.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: زیاد خوردن سنجد برای گوارش خوب نیست و عمل هضم را مختل میکند و برای گوارش هم سنگین است، همچنین مصلح آن مواد شیرین نظیر نبات و شکر است.
میرغضنفری ادامه داد: سنجد با مکانیسم مهار صفرا و با تقویت معده و دریچهها مانع بروز تهوع و استفراغ میشود. بنابراین به افرادی که صبحگاهان حالت تهوع داشته یا مزه دهان آنها تلخ است (بیشتر در افراد صفراوی با مزاج گرم وخشک روی میدهد) توصیه میشود, پس از بیدار شدن از خواب دو تا سه عدد سنجد مصرف کنند. مصرف سنجد برای زنان باردار که دچار تهوع هستند, بسیار مفید است.
وی بیان داشت: شکوفه سنجد مزاج گرم و خشک داشته و محرک میل جنسی به خصوص در زنان بوده و باعث باز شدن انسدادهای مجاری داخل بدن میشود.
این پژوهشگر طب سنتی افزود: در صورتیکه با روغن زیتون حرارت داده شود، برای سستی مفاصل و رشد مو نیز مفید است (استفاده موضعی و مالیدنی).