خبرگزاری کار ایران

داوری مدعی شد؛

موضوع بورسیه ها در دولت قبل، «انقلاب فرهنگی دوم» بود!

در ٨ سال دولت نهم و دهم و به طور متوسط در هر شاخه علمی بیش از ٣٠ نیروی انقلابی به دانشگاه ها تزریق شدند که در جای خود انقلاب فرهنگی دوم و از بزرگترین خدمات احمدی نژاد به انقلاب بود.

به گزارش ایلنا، عبدالرضا داوری از نزدیکان رسانه ای احمدی نژاد که این روزها عملا سخنگوی این طیف در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی شده است، به موضوع بورسیه ها در دولت نهم و دهم واکنش نشان داد.

متن یادداشت داوری به شرح زیر است:

١- در سطح تمامی دانشگاههای کشور تقریبا ١٦٠ شاخه علمی در قالب گروه ها سازماندهی شده اند. اعطای حدود ٥٠٠٠ بورسیه دانشگاهی در دوران دولت نهم و دهم به آن دسته از نیروهای علمی که صبغه و سبقه انقلابی داشته اند به این معناست که در ٨ سال دولت نهم و دهم و به طور متوسط در هر شاخه علمی بیش از ٣٠ نیروی انقلابی به دانشگاه ها تزریق شدند که در جای خود انقلاب فرهنگی دوم و از بزرگترین خدمات احمدی نژاد به انقلاب بود.

این امر موجب شد تا حضور نیروهای انقلاب در هیئت علمی دانشگاه ها بعنوان حیاط خلوت تولید سیاست اصلاح طلبان پررنگ شده و اتوریته دانشگاهی نامشروع اصلاح طلبان و تجدیدنظرطلبان ، بدلیل رویارویی با نسل جدید علمی حزب الله ،طی یک دهه آینده به خطر افتد.

واقعیت آن است که اصلاح طلبان از سال ٦٠ تا ٨٤ یعنی طی ٢٤ سال، توانستند از طریق تزریق حدود ١٦٠٠٠ نفر از نیروهای خود در بدنه هیئت علمی دانشگاه ها تحت عنوان «بورسیه » و «استخدام » ، یک طبقه الیگارشیک در دانشگاه های کشور ایجاد کرده و هژمونی خود را در محیط های علمی تثبیت کنند.

بعنوان نمونه در سه ماه انتهایی دولت اصلاحات و بعد از روشن شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ٨٤، ١٥٤ نفر توسط وزارت علوم وقت، بورسیه شدند که از این تعداد ١٥٣ نفر سابقه عضویت در شورای مرکزی دفتر تحکیم در دانشگاه های شان را داشتند و یک نفر باقی مانده هم سمپات دفتر تحکیم بوده است. جالب آنکه از این جمع یک نفر که بورسیه دکترای «دامپزشکی» بود و برای جایابی مشکل پیدا کرده بود (زیرا ظرفیت دانشگاه تهران تکمیل شده بود ) در روزهای آخر دولت اصلاحات و با هول و ولا در دانشگاه علامه طباطبایی (دانشگاه علوم انسانی ) جایابی اش کردند!

٣-اکنون که موج هیاهو و غوغاسالاری اصلاح طلبان در موضوع بورسیه ها و علیه انقلاب فرهنگی دوم به صخره مستحکم مواضع رهبر فرزانه انقلاب برخورد و کف روی آب شد، لازم است پرونده بورسیه ، استخدام و ارتقاء علمی محسن میردامادی، علی مطهری، سعید حجاریان، خسرو تهرانی، علیرضا بهشتی، مصطفی معین، هادی خانیکی، هاشم آغاجری، جمیله کدیور، عطاءالله مهاجرانی، رضا فرجی دانا،جعفر توفیقی، عباس آخوندی، ابراهیم اصغرزاده، محسن امین زاده، حمیدرضا جلایی بور ، الهه کولایی، رضا خاتمی، جعفر میلی منفرد، فخرالدین دانش آشتیانی،فریدون وردی نژاد ، داوود سلیمانی، معصومه ابتکار، مجتبی صدیقی، علی ربیعی، فائزه هاشمی رفسنجانی، علی شکوری راد و سایر ١٥٧٣٩ نفر از اصلاح طلبانی که در دهه ٦٠ و ٧٠ با استفاده از روابط خویشاوندی و سیاسی در هیئت علمی دانشگاه های ایران رخنه کردند جهت استحضار ملت شریف ایران منتشر شود. مگر دانستن حق مردم نیست... تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد

کد خبر : ۲۸۹۸۱۵