خبرگزاری کار ایران

تلگرام دعوت به همکاری را پذیرفت

تلگرام دعوت به همکاری را پذیرفت
کد خبر : ۱۵۶۵۸۰۵

تلگرام بارها از همکاری با این بنیاد و طرح مشابه دیگر خودداری کرده بود اما رویه خود را تغییر داده است.

تلگرام سرانجام موافقت کرده برای جلوگیری از انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) با نهاد بین‌المللی رسمی همکاری کند. پلتفرم پیام‌رسان محبوب در سال‌های گذشته درخواست‌های حضور در طرح‌های حمایت از کودکان را نادیده گرفته بود.

بنیاد دیده‌بان اینترنت (IWF) به تلگرام در زمینه شناسایی و حذف محتواهای CSAM و جلوگیری از گسترش آنها کمک خواهد کرد. تلگرام بارها از همکاری با این بنیاد و طرح‌های مشابه دیگر خودداری کرده بود اما ۴ ماه پس از دستگیری «پاول دورف»، مدیرعامل آن در روسیه، رویکرد خود را تغییر داده است.

IWF تصمیم تلگرام برای همکاری با آنها را «تحول‌آفرین» توصیف کرده اما می‌گوید این فقط اولین مرحله از مسیری بسیار طولانی است. «درک ری-هیل»، مدیرعامل موقت IWF، می‌گوید:«تلگرام با قبول همکاری با IWF می‌تواند از ابزارهای پیشرو ما که برای اطمینان از منتشر نشدن این مطالب طراحی شده‌اند، استفاده کند.»

تلگرام به‌دنبال رفع مشکلات است

حدود 950 میلیون نفر در سراسر جهان از تلگرام که خودش را سرویس متمرکز بر حریم خصوصی کاربران معرفی کرده، استفاده می‌کنند. اخیراً گزارش‌های زیادی درباره فعالیت‌های مجرمانه مانند تبلیغ مواد مخدر و CSAM در تلگرام منتشر شده و همین گزارش‌ها نیز به دستگیری مدیرعامل آن ختم شد.

همان‌طور که BBC در ادامه گزارش خود می‌گوید، این مشکلات باعث شد یکی از کارشناسان تلگرام را «دارک‌وب جیبی» توصیف کند.

پاول دورف به همکاری‌نکردن با مجریان قانون برای مقابله با محتواهای مربوط به قاچاق مواد مخدر، سوءاستفاده جنسی از کودکان و کلاهبرداری متهم شده است. قضات فرانسوی درحال‌حاضر او را از خروج از فرانسه منع کرده‌اند تا تحقیقات بیشتری انجام شود.

مدتی است تلگرام عملکرد خود را تغییر داده است؛ مانند اعلام آدرس IP و شماره تلفن متخلفان به دولت‌ها که البته دورف گفته بود، تلگرام از سال 2018 در اکثر کشورها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها می‌دهد. غیرفعال‌کردن ویژگی «افراد نزدیک» (People nearby) تغییر دیگری است که در ماه‌های گذشته با هدف جلوگیری از کلاهبرداری اعمال شده است.

منبع دیجیاتو
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز