درخشش قهرمان پارالمپیک در رقابتهای جهانی سامبو
نایب قهرمانی جهان بدون تمرین و با لباس اهدایی!
نایب قهرمان پارالمپیک پاریس در پاراجودو نابینایان بدون تمرین و با لباس اهدایی فدراسیون جهانی برای نخستین بار در رشته سامبو نایب قهرمان جهان شد.
میثم بنی طبا نایب قهرمان پاراجودو پارالمپیک پاریس درباره حضورش در اولین دوره رقابتهای جهانی سامبو در وزن منهای ۶۴ کیلوگرم، اظهار کرد: سطح این مسابقات از آن چیزی که فکر میکردم بسیار بالاتر بود و ورزشکاران زیادی حضور داشتند و من برای نخستین بار بود که لباس سامبو را بر تن میکردم و با کفش باید رقابت میکردیم که من هیچ کدام را نداشتم و زمانی که در جریان مسابقات قرار گرفتم لباس و کفش سامبو را نداشتم. اسپانسر فدراسیون جهانی به من دو دست لباس و کفش سامبو اهدا کرد تا در مسابقات جهانی شرکت کنم.
وی گفت: قرار نبود در این مسابقات شرکت کنم. محمد سعید مدنی که ملی پوش جودو و سامبوست به من پیشنهاد داد که در این مسابقات حضور پیدا کنم و به خاطر این که تجربه جدیدی برای من بود و با سعید مدنی سفری رفته باشم پیشنهاد او را قبول کردم و بدون هیچ تمرینی عازم این رقابتها شدم. تا به حال هیچ تمرینی در سامبو نداشتم و شرایط مسابقه برای من خیلی استرس زا بود اما با این وجود توانستم نایب قهرمان این رقابتها شوم.
نایب قهرمان پارالمپیک پاریس در رشته جودو نابینایان خاطرنشان کرد: چون بعد از پارالمپیک پاریس به مدت ۲ ماه استراحت مطلق داشتم در مسابقات جهانی سامبو از نظر بدنی اصلا آماده نبودم و قطعا اگر قبل از شرکت در مسابقات تمرین داشتم قطعا به جای نقره به مدال طلا دست پیدا میکردم.
بنی طبا ادامه داد: جودو با سامبو کاملا متفاوت است و حتی قوانین آن نیز فرق می کند به طوری که پا شکستن در سامبو آزاد است اما در جودو این طور نیست و روش مسابقه آن کاملا فرق میکند. همین مساله سبب شده بود که در فینال سردرگم باشم و چون حریف روسی میدانست من جودو کار میکنم در فینال کاملا سامبو کار میکرد. البته اصلا انتظار کسب مدال نداشتم و تنها برای محک خودم و شناخت نسبت به قوانین این رشته عازم مسابقات جهانی سامبو شده بودم. کاملا برای من مبهم بود و شناختی نسبت به حریفانم نداشتم. البته حریفانم کاملا من را آنالیز کرده بودند و شناخت خوبی نسبت به من داشتند.
او در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا این مسابقات برای مدال آوران جوایزی داشت یا خیر؟ افزود: برای مدال آوران سامبوکار جایزه داشت اما برای پاراسامبو تنها برای ورزشکاری که موفق به کسب مدال طلا شد جایزه در نظر گرفته شده بود. به هر صورت تجربه خوبی برای من بود.