خبرگزاری کار ایران

از لرزیدن تن داوینچی در گور تا فریاد اعتراض زنان

از لرزیدن تن داوینچی در گور تا فریاد اعتراض زنان
کد خبر : ۱۵۱۲۷۶۰

حضور یک بوکسور مرد در رقابتهای بوکس زنان جنجال و حاشیه بزرگی در المپیک رقم زد.

رقابتهای بوکس بازیهای المپیک پاریس شاهد یک جنجال و حاشیه بزرگ بود که تا کنون در تاریخ المپیک سابقه نداشته و اصل رقابت و منشور المپیک را زیر سئوال برد؛ حضور یک بوکسور مرد در رقابتهای بوکس زنان! آنچه کلیت المپیک و سلامت رقابتها را زیر سئوال برد و به سخره گرفت.

در رقابتهای دسته 66 کیلوگرم بوکس زنان ایمان خلیف الجزایری و آنجلا کارینی ایتالیایی به مصاف هم رفتند و در حالیکه تنها ۴۶ ثانیه از مبارزه گذشته بود، آنجلا کارینی با هوک چپ سنگین خلیف نقش بر زمین شد و در اقدامی غیرمنتظره تصمیم گرفت به مبارزه ادامه ندهد. بوکسور ایتالیایی روی رینگ زانو زد و گریه کرد و در ادامه داور هم دست حریف او را به عنوان فرد پیروز بالا برد.

کارینی پس از پذیرش شکست در جمع خبرنگاران درباره دلیل خود برای انصراف از مسابقه گفت: «ترجیح دادم برای سلامتی خودم به این مبارزه پایان دهم. من هرگز در زندگی‌ام چنین مشت‌هایی را حس نکرده بودم.»

اشاره کاردینی به جنسیت خلیف بوکسور الجزایری بود که تردیدهای جدی درباره آن وجود دارد. برخی ها جنسیت او را مرد می دانند که با شمایل زنانه در رینگ بوکس ظاهر می شود تا در یک رقابت نابرابر در جمع زنان قهرمان شود! ضربات سهمگین و قدرت غیرعادی خلیف ثابت می کند که جنسیت او زنانه نیست و یک مرد در رینگ بوکس زنان حضور دارد.

در خوشبینانه ترین حالت می توان جنسیت خلیف را ترنس عنوان کرد در حالیکه قدرت و فیزیک غیرعادی او بیشتر به سمت مردان متمایل است.

نکته عجیب اینکه ایمانه خلیف سال گذشته و پس از آزمایش‌های هورمونی از ادامه مسابقات جهانی بوکس کنار گذاشته شد، چرا که در آزمایش‌های ژنتیکی او، کروموزوم مردانه دیده شده بود. او در مسابقات جهانی به دلیل مردود شدن در تست جنسیت، از حضور در مسابقه فینال و رقابت برای مدال طلا، محروم شد. رئیس اتحادیه بین‌المللی بوکس گفته بود خلیف دارای کروموزوم‌های مردانه است و در تلاش بود تا با فریب مسئولان برگزاری، وانمود کند که زن است!

طعنه آمیز اینکه پیش از شروع المپیک انتقادهای زیادی نسبت به حضور خلیف در رده زنان وجود داشت اما با وجود تمامی این شائبه ها کمیته بین‌المللی المپیک در تصمیمی حیرت انگیز به او اجازه داد تا در مسابقات بوکس زنان المپیک پاریس شرکت کند.

کمیته بین المللی المپیک در پاسخ به انتقادات اعلام کرده دلیل مجوز گرفتن خلیف هماهنگی IOC با واحد بوکس پاریس است و اتحادیه جهانی بوکس نمی‌تواند دخالتی در تایید صلاحیت جنسیت بوکسورها داشته باشد. همچینن غیر از این، دلایل دیگری وجود مطرح شده که فرضیه مرد یا ترنس‌جندر بودن این بوکسور را نقض می‌کند.

با این وجود توضیحات فرمالیته IOC آتش جنجال ها و انتقادات را شعله ور کرد و حتی

پای جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا هم وسط کشید و او به صراحت کمیته بین المللی المپیک را زیر سئوال برد. ملونی در ابن باره گفت: «از دیدگاه من، این یک رقابت برابر نبود. من فکر می‌کنم ورزشکارانی که ویژگی‌های ژنتیکی مردانه دارند نباید در مسابقات زنان شرکت کنند. من با تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک موافق نیستم.»

منبع خبر آنلاین
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز