خبرگزاری کار ایران

موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته

موفقیت متخصصان کشور در تولید گوشت حلال از تک یاخته
کد خبر : ۱۵۰۹۳۲۲

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: با توجه به مضرات گوشت‌های حیوانی متخصصان کشور موفق به تولید گوشت حلال و غیر حیوانی شدند.

جایگاه محصولات حلال در جهان اعتباری بالغ بر ۶ هزار میلیارد تومان است که سهم کشور ما در این خصوص کمتر از یک دهم است.

مصرف کالا ها‌ی حلال اهمیت ویژه‌ای برای مسلمانان دارد و ما باید تلاش کنیم مردم سفره شان از محصولات حلال پر باشد و همچنین حلیت محصولات تولید داخل بررسی و نظارت شود.

گوشت حلال از ذبح آن و تغذیه حیوان هم بهره می‌برد و کشور‌های غیر اسلامی هم به گوشت حلال روی آورده اند، چون سموم کمتری دارد.

فناوری در تولید گوشت حلال و بدون عارضه مهم است و متخصصان ما در کشور به همین منظور توانسته اند از یک تک یاخته گوشتی تولید کردیم که پروتئین و ریز مغذی لازم را دارد و مضرات گوشت حیوانی را ندارد و حلال هم هست که درآینده جایگزین گوشت گاو و دامی می‌شود.

گوشت گاو به علت گاز‌های سمی بدن گاو آلودگی محیط زیستی دارد همچنین به علت تامین علوفه پر هزینه است؛ اما این گوشت تک یاخته‌ای غنی شده است و مضرات گوشت‌های سنتی را ندارد و می‌تواند جایگزین فرآورده‌های حیوانی شود.

در اینده جهان دچار چالش محصولات فناورانه از منظر حلال بودن است و ما در سازمان غذا و دارو در تلاشیم با اطمینان برای مردم محصولات سلامت و حلال تولید کنیم.

بر اساس سیاست‌های کلی سلامت، وزارت بهداشت مکلف است نظارت بر سلامت و حلیت محصولات غذایی را پیگیری کند.

منبع خبرگزاری صدا و سیما
انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز