خبرگزاری کار ایران

کباب مرغ؛ طعم بهشتی در هر لقمه

کباب مرغ؛ طعم بهشتی در هر لقمه
کد خبر : ۱۴۹۹۸۵۰

کباب مرغ، غذایی خوشمزه و پرطرفدار که به راحتی می‌توانید آن را در منزل تهیه کنید. این غذا به دلیل سادگی در پخت، تنوع در طعم و مزه، و ارزش غذایی بالا، انتخابی عالی برای دورهمی‌ها و یا یک وعده غذایی سالم و مغذی است.

در اینجا، به بررسی مواد لازم، روش های پخت اصولی و نکات طلایی برای تهیه یک کباب مرغ فوق العاده می پردازیم. با ما همراه باشید تا طعم بهشتی این غذا را به خانه هایتان بیاورید!

مواد لازم

مرغ: 500 گرم (سینه یا ران چرخ شده)

پیاز: 1 عدد بزرگ (رنده شده)

سیر: 2 حبه (رنده شده)

ماست: 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری

ادویه جات: (زردچوبه، پاپریکا، پودر گشنیز، زیره) به دلخواه

سبزیجات تازه: (جعفری یا گشنیز خرد شده) (اختیاری)

دستور پخت

مرحله اول: مرینیت مرغ

پیاز رنده شده، سیر رنده شده، ماست، آبلیمو، روغن زیتون، نمک، فلفل، زعفران دم کرده و ادویه جات را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

مرغ چرخ شده را به مخلوط مواد اضافه کرده و به خوبی ورز دهید تا همه قسمت های مرغ به طور کامل آغشته به مواد مرینیت شوند.

ظرف را با سلفون یا درب بپوشانید و به مدت حداقل 2 ساعت (و یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.

مرحله دوم: پخت کباب مرغ

روش اول: پخت روی زغال یا گریل

مرغ های مرینیت شده را به سیخ های کباب بکشید.

سیخ ها را روی زغال یا گریل با حرارت متوسط قرار دهید.

هر چند دقیقه یکبار سیخ ها را بچرخانید تا تمام قسمت های مرغ به طور یکسان پخته و طلایی رنگ شوند.

روش دوم: پخت در فر

فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید.

سیخ های مرغ را روی سینی فر بچینید.

سینی را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ ها کاملاً پخته شوند.

مرحله سوم: سرو کباب مرغ

کباب مرغ را می توانید به تنهایی یا همراه با نان، برنج، سبزیجات کبابی و یا سالاد سرو کنید.

برای طعم دهی بیشتر می توانید از انواع سس ها مانند سس ماست و نعناع یا سس گوجه فرنگی استفاده کنید.

نکات طلایی

برای تهیه یک کباب مرغ آبدار و لطیف، از مرغ با پوست استفاده کنید.

برای مرینیت مرغ می توانید از ماست چکیده، سس ماست و یا ماست یونانی نیز استفاده کنید.

در صورت تمایل می توانید از زعفران ساییده شده به جای زعفران دم کرده استفاده کنید.

برای طعم دهی بیشتر به کباب مرغ می توانید از مقداری رنده پوست لیمو یا پرتقال نیز در مواد مرینیت استفاده کنید.

اگر زمان کافی برای مرینیت مرغ ندارید، می توانید مرغ را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

برای پخت کباب مرغ روی زغال یا گریل، از حرارت ملایم استفاده کنید تا مرغ نسوزد و به طور کامل مغزپخت شود.

در صورت پخت کباب مرغ در فر، می توانید از سینی گریل به جای سینی معمولی استفاده کنید تا مرغ ها ته دیگی شوند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز