خبرگزاری کار ایران

دسر جهانی؛ هم سریع درست میشه هم طعمش عالیه

دسر جهانی؛ هم سریع درست میشه هم طعمش عالیه
کد خبر : ۱۴۷۸۶۳۳

دنیای دسرها پر از طعم‌ها و رنگ‌های متنوع است. دسر پان اسپانیا یکی از این دسرهای خوشمزه و بین‌المللی است که به خاطر سادگی و طعم فوق‌العاده‌اش طرفداران زیادی دارد.

این دسر برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها ایده‌آل است و به سرعت آماده می‌شود.

مواد لازم

موز: ۲ عدد

کره: ۵۰ گرم

شکر: ۱ لیوان

تخم‌مرغ: ۲ عدد

آرد سفید: ½ لیوان

شیر: ۴ لیوان (۱ لیتر)

خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری

مغز گردو: ½ لیوان (۴۰ گرم)

بیسکویت ساده (پتی‌بور بهتر است): ۱ بسته

نشاسته (ذرت بهتر است): ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحله اول

شکر، وانیل و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید تا یکدست و کش‌دار شود.

شیر را در قابلمه بریزید و آرد و نشاسته را الک کرده و اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.

مخلوط تخم‌مرغ را به مواد قابلمه اضافه و آرام هم بزنید.

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود.

از روی حرارت بردارید و خامه و کره را اضافه کنید. مخلوط را یکدست کنید.

مرحله دوم

مایع را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.

یک قسمت را با پودر کاکائو مخلوط کنید.

بیسکویت‌ها را خرد کنید و داخل ظرف بریزید.

کمی پودر کاکائو و گردو روی بیسکویت‌ها بپاشید.

موزها را حلقه حلقه کنید و روی بیسکویت‌ها بچینید.

مایع آماده شده را روی موزها بریزید.

روی مایع، پودر کاکائو الک کنید.

ظرف را ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.

سرو دسر

دسر را می‌توانید در ظرف بزرگ یا ظرف‌های تک نفره سرو کنید.

برای تزیین می‌توانید از گیلاس، توت فرنگی، رول‌های کاکائویی، چیپس شکلات یا رنده‌های شکلات استفاده کنید.

نکات و ترفندها

برای یکدست شدن مخلوط، نشاسته را قبل از اضافه کردن به شیر، در کمی شیر سرد حل کنید.

می‌توانید از زعفران به جای پودر کاکائو در مرحله آخر استفاده کنید.

گردوها را به دلخواه ریز یا درشت خرد کنید.

برای جلوگیری از خشک شدن دسر در یخچال، روی آن سلفون بکشید.

دسر را قبل از سرو از یخچال خارج کنید تا کمی نرم شود.

شما هم می‌توانید با این دستورالعمل ساده، دسر پان اسپانیا را در خانه آماده کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

منبع دانشیاری
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز