خبرگزاری کار ایران

مراقب دشمنان دوست نما باشید!

مراقب دشمنان دوست نما باشید!
کد خبر : ۱۴۵۱۸۹۶

دشمن به ظاهر خود را دشمن معرفی نمی کند و در قالب دوست و خیرخواهی ظاهر می شود اما با توجه به رفتارهایش می توان پی برد که قصد دشمنی دارد یا نه.

قطعاً همه شما روابط دوستانه مختلفی در طول زندگی برقرار می کنید اما دوستان بسیار کمی هستند که می توانید به عنوان دوست واقعی روی آن ها حساب کنید . خوشبختانه دوستان واقعی راحت پیدا می شوند اما از آن طرف ممکن است که احتمال اشتباه کردن در مورد واقعی بودن آن ها وجود داشته باشد .

بخش اول:ارزیابی راه ارتباطی

1. به این فکر کنید که آیا این افراد از شما حمایت می کنند یا نه.

دوستان واقعی حس اعتماد به نفس ، شادی و بی نیازی را به شما القا می کنند . در واقع عامل انرژی مثبت شما هستند . زمان هایی که با شما مخالفت می کنند ، هم قصد دارند ازتان حمایت کنند . در نتیجه همیشه برای شما خوبی می خواهند.

اگر دوست تان از خوبی های شما تعریف و تمجید می کند و یا موقع خطرها با شما مخالفت می کند ، نشانه خوبی است. دوستان واقعی همیشه موفقیت تان را می خواهند و دوست دارند که شما را در درجات بالاتر ببیند.

2. به شما گوش می کنند یا نه.

گاهی اوقات همه نیاز یک انسان ، این است که شنونده خوبی داشته باشد . دوستان واقعی می دانند که چگونه باید به حرف های شما گوش دهند و شما را آرام کنند . ارتباط عمیق چشمی هنگام صحبت کردن با شما، جزء کارهایی است که این افراد انجام می دهند.

همچنین هنگام صحبت شما سوالات متناسب با شرایط می پرسند . در نتیجه شنونده واقعی بودن، یکی از ویژگی های دوست خوب می باشد. بدون این که قصد داشته باشد شما را سرزنش کند و وسط صحبت های شما حواسش پرت شود . دوست واقعی هنگام صحبت کردن ارتباط چشمی عمیق با شما برقرار می کند و هرگز اقداماتی مثل این که سر خود را گرم گوشی کند را را انجام نمی دهد.

3. با یکدیگر احساس راحتی می کنید یا نه.

دوستان واقعی به راحتی می توانند حتی رازهای خجالت آور و داستان هایی که برای هیچ کس تعریف نکرده اند را به شما بگویند . آن ها به شدت روی یکدیگر حساب می کنند و به هم اعتماد دارند . اگر دوست شما لحظات حساس و سخت زندگی خودش را که به هیچ کس نگفته را برای شما تعریف می کند، یعنی دوست واقعی تان می باشد.

همچنین شما نیز احساس می کنید می توانید صداقت کافی را در این رابطه ببینید . پس حتما با شخص درستی ارتباط برقرار کرده اید . ارتباط بین شما بسیار نزدیک خواهد بود.

اگر احساس می کنید که باید چیزی را از دوستتان پنهان کنید و نمی توانید به اندازه کافی به او اعتماد داشته باشید ، پس احتمال این که دوستی شما واقعی نباشد وجود دارد.

مراقب دشمنان دوست نما باشید!

4. صداقت در رابطه شما چگونه است؟

صداقت یکی از مهم ترین جنبه های یک دوست واقعی می باشد . اگر دوستتان کاملا با صداقت با شما را برخورد می کند، قطعاً نشانه خوبی است . اگر دوستتان دروغ می گوید ، فرقی ندارد که این دروغ چقدر کوچک یا بزرگ است ، در هر حال احتمال این که دوست واقعی شما نباشد بالا میرود.

5. غیبت کردن.

اگر دوستتان عاشق این است که مدام پشت سر شما غیبت کند و به گوشتان رسیده که پشتتان بدگویی کرده، اما در مقابل ظاهر خودش را حفظ می کند ، مطمئن باشید که چنین شخصی دوست واقعی شما نخواهد بود . احتمالا این فرد شخصیت ضعیفی دارد.

دوست واقعی اشتباهاتتان را به خودتان می گوید ، نه دیگران . همچنین دوست واقعی پشت سر دیگران هم کمتر صحبت می کند . اگر دوست شما مدام در حال یادآوری نکات منفی افراد دیگری می باشد که اطراف شما نیستند ، احتمالاً همین کار را پشت سر خود شما نیز انجام می دهد.

بخش دوم:ارزیابی فعالیت ها

1. ببینید آیا دوستتان برای شما وقت می گذارد یا نه.

زندگی همه ما پر از مشغله می باشد و به اندازه کافی زمان برای خوابیدن ، کار کردن، غذا خوردن و تنها بودن نداریم اما یک دوست واقعی با وجود همه این مشغله ها، سعی می کند که زمانی را هم به شما اختصاص دهد .پس دوست واقعی کسی است که برای شما وقت بگذارد و فقط به پیام دادن و برقراری ارتباط در شبکه اجتماعی بسنده نکند.

اگر دوستتان ماه ها است که تماسی نگرفته و یا با شما بیرون نمی آید این رابطه زیاد برایش با اهمیت نیست. اگر او برای انجام کارهای دیگر وقت دارد حتما کمی وقت برای گذراندن با شما هم باید داشته باشد.

اگر دوست شما هیچ زمانی برای صحبت کردن با شما اختصاص نمی دهد ، پس چگونه می توان او را دوست واقعی دانست . اگر به موقع به شما زنگ می زند و همیشه برنامه ای با شما می چیند ، یعنی از حضور شما لذت می برد و دوست واقعی شماست.

2. سوالاتی تخریب کننده نمی پرسد :

برخی از به ظاهر دوستان از دوست خود سوالاتی می پرسند که در واقع از روی مهربانی و دلسوزی نیست. سوالاتی تخریب کننده که با دانستن نگرانی طرف مقابل از او می پرسند مثلا دوست متاهلتان ممکن است از شما بپرسد اینکه هنوز تنهایی چطور است؟ چرا تا به حال تنها مانده ای؟ اینها سوالاتی هستند که قطعا از شنیدنشان خوشحال نمی شوید به خصوص اگر درگیر یک بحران باشید.

مراقب دشمنان دوست نما باشید!

3. شما را مورد کم لطفی قرار نمی دهد :

برخی از خانم های شاغل که با خانم های خانه دار دوست هستند ، همیشه می پندارند که خانم های خانه دار کل روز را به بیکاری می گذرانند و با گفتن خوش به حالت که اینقدر بیکاری! آنها را مورد کم لطفی خود قرار می دهند در حالی که خانه داری و نگهداری از بچه ها بسیار سخت است بنابراین نباید کارها سخت و صبری که برای بزرگ کردن بچه ها باید به خرج می دهند را نادیده گرفت و با در نظر گرفتن این دیدگاه باید جنبه های مثبت تری در دوستی ایجاد نمود.

4. همیشه در حال رقابت با شما نیست.

تصمیم می گیرید به همراه دوستتان شروع به ورزش کنید ، همراهی با یک دوست در طول ورزش باید برایتان الهام بخش باشد و رقابتی دوستانه ایجاد کند نه اینکه ورزش با او به یک رقابت تمام عیارتبدیل شود و او همیشه سعی کند به هر نحوی شده ، از شما جلوتر بزند.

5. هر دوی شما در این رابطه دوستانه تلاش یکسان دارید.

هر رابطه ای نیاز به مراقبت دارد اما در مورد یک رابطه دوستانه باید هر دو نفر کاملاً یکسان و به اندازه هم تلاش کنند . اگر هر دوی شما برای شاد کردن رابطه ، صمیمیت بیشتر، و بهبود روابط زمان می گذارید و هر دو با رفتارهای متفاوت یکدیگر کنار می آیید ، یعنی شما دو نفر دوست واقعی یکدیگر هستید.

شما دو نفر باید محبت خود را نسبت به دیگران نشان دهید. دوستان واقعی هیچ گاه یکدیگر را ضایع نمی کنند و همه چیز را برای هم مساوی و برابر می خواهند.

6. انتقادهای پی در پی نمی کند.

بهتر است با کسی دوست شوید که به انتخابتان احترام می گذارد و از شادی شما خوشحال می شود و نه با دوستانی که همیشه از شما انتقاد می کنند و مثلا با نشان دادن لباس جدید خود ابتدا تعریف می کند اما می گوید:رنگ سبز بهتر نبود؟ فلان مدل لباس بیشتر به تو می آید و ... . این انتقادهای پی در پی به تدریج رابطه را مسموم می کند و بر روی شما تاثیر منفی می گذارد.

7. در شغلتان مشکل ایجاد نمی کند.

برخی از دوستان شما روی شغلتان تاثیر مثبت می گذارند و برخی در پی تخریب آن هستند. دشمنان دوست نما مخصوصا در محیط کار می توانند بسیار زهراگین باشند . در دوستی و کار خود مرزهایی تعیین کنید و به کارتان خارج از جایگاه دوستی به آن نگاه کنید تا کسی نتواند با سوء استفاده از شما روی مسائل مربوط به کار تاثیر بگذارد و حرکتی بر ضد شما انجام دهد.

8. حرف و عملش یکی است.

دوست واقعی شما زمانی که قولی به شما می دهد ، کاملاً آن را اجرا می کند . دوست واقعی همیشه واضح حرف هایش را می زند . در واقع معرفت و ارزش زیادی برای شما قائل است . اگر چند بار پیش آمد که احساس کردید دوست شما فقط شعار می دهد ، پس بیش از حد روی واقعی بودن این رابطه حساب نکنید.

مراقب دشمنان دوست نما باشید!

9. به نظر شما آیا انگیزه خاصی باعث شده که دوستتان بخواهد با شما رفیق بماند یا نه.

باید ببینید که چه انگیزه ای در او وجود دارد که باعث شده دلش بخواهد برای شما زمان بگذارد . مثلا بعضی از افراد برای شهرت ، ثروت ، باج گرفتن از شما و یا فرار تنهایی به سمت شما رو می آورند.

قطعا می توانید بعد از گذشت مدت زمانی به اهداف دوستتان پی ببرید اما اگر فکر می کنید که دوستتان فارغ از این ها دوست دارد که با شما دوست باشد و خودش را به شما اثبات کرده که دنبال پول و ثروت و یا فرار از تنهایی نیست ، پس قطعاً با یک دوست واقعی روبرو هستید.

10. از شما می خواهد که اعتماد به نفسش را بالا ببرید یا نه.

چنانچه در نمناک اشاره کرده ایم در حالی که دوستان واقعی یکدیگر را تشویق می کنند و حامی هم هستند، اما بعضی از آن ها هستند که بسیار به یکدیگر محتاج می باشند . اگر دوست شما برای اینکه حس خوبی در خود ایجاد کند، مدام در کنار شماست و احساس نیاز شدیدی به شما می کند ، قطعاً دوست واقعی تان نخواهد بود. در واقع ممکن است که این افراد به دنبال سوء استفاده باشند و نمی توان نام دوست واقعی روی آن ها گذاشت.

بخش سوم:چه احساسی به شما می دهند؟

1. آیا فکر می کنید زمانی که در کنار دوستان هستید ، نسبت به خودتان حس خوبی دارید یا نه.

دوست شما مجبور نیست که در همه شرایط با شما موافقت کند اما دوستی شما به گونه ای پیش می رود که شما در مورد خودتان احساس خوبی پیدا می کنید زیرا از این که یک نفر شما را درک می کند ، حس خوبی دارید و بیشتر برای خودتان ارزش قائل می شوید ، حالتان خوب خواهد شد.

اما اگر در رابطه دوستی هستید که همیشه احساس گناه و اشتباه می کنید ، در مورد دوستی تان نگران هستید، همیشه شما سر صحبت را باز می کنید و فکر می کنید که خطایی از شما سر زده است ، قطعاً در یک دوستی واقعی قرار ندارید.

دوست واقعی باعث می شود که اعتماد به نفس و احساس بهتر بودن در شما افزایش پیدا کند فرقی ندارد که چه مشکلاتی در چهره، اندام، نمره ها و شغل شما وجود دارد؛ دوست واقعی حتی موقع انتقاد کردن هم نهایت ادب و احترام شما را نگه می دارد.

2. آیا او به شما احساس با ارزشی می دهد یا نه ؟

اگر دوست شما به گونه ای رفتار می کند که در مورد اهمیت خودتان در زندگی احساس اطمینان ندارید ، پس حتما در دوستی واقعی قرار ندارید . دوست شما حتی با وجود اشتباهاتتان شما را در آغوش می کشد . او کاری می کند که احساس با ارزش بودن کنید اما دوستانی که واقعی نیستند ، شما را سرزنش می کنند و باعث خودکم بینی شما می شود.

3. از غریزه درونی خود برای پیدا کردن دوستان واقعی استفاده کنید.

شاید گاهی اوقات احساس درستی در مورد چیزهایی نداشته باشید اما معمولاً غریزه درونی در این مسیر به شما کمک خواهد کرد تا نسبت به شخصی احساس خوبی پیدا کنید یا نه.

پس بهتر است که خودتان را مجبور به دوستی با افرادی که حس خوبی به آن ها ندارید ، نکنید.

اگر احساس شادی ، حمایت و عشق و اعتماد را در یک دوستی ندارید ، هر چه زودتر از آن رابطه بیرون بیایید.

دوستان واقعی به راحتی به سمت شما نمی آیند اما می توانند احساسات خوبی را در شما به وجود بیاورند . پس بهتر است چند قدم به عقب برگردید و ببینید که حس خود شما در این رابطه و نسبت به دوستتان چگونه است.

منبع نمناک
انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز