حلوا ارده یکی از انواع حلواهای سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار موادی مانند کره خامه و ... به عنوان صبحانه سرو می شود.
یکی از دسرهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که امروزه بیشتر به عنوان صبحانه یا شیرینی در کنار چای مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر خوشمزه به دلیل وجود موادی مثل کنجد ، شیره خرما یا شکر و عسل و ... بسیار مقوی است. برای مشاهده ی آموزش کامل و مرحله به مرحله ی حلوا ارده تا انتهای ویدیو با من همراه باشید.
مواد لازم:شیر خشک ۱ پیمانه.پودر قند ۱ پیمانه.ارده: ۳/۴ پیمانه در صورت نیاز میتوان بیشتر اضافه کرد.مغزیجات ،بادام پسته گردو به اندازه دلخواه