رباتیک های خوردنی در ژاپن
محققانی از دانشگاه «اوزاکا» ژاپن در یک ترکیب خارقالعاده از رباتیک و هنر آشپزی (culinary ) وارد یک مطالعه پیشرو درباره رباتیک خوردنی شدهاند.
تیم تحقیقاتی دانشگاه اوزاکا تحت رهبری «یوشیهیرو ناکاتا» استاد این دانشگاه یک دوران جدید را در عرصه تعامل انسان – ربات خوردنی (HERI) آغاز کرده است.
این محققان با الهام گرفتن از مفهوم «اودوریگویی» (Odorigui) یک ربات با نیروی محرکه هوایی ( pneumatically-driven) با استفاده از ژلاتین و شکر ابداع کردند و عصاره هنر آشپزی ژاپنی را بصورت کپسول در آوردند.
اودوریگویی به مصرف غذاهای دریایی زنده اشاره دارد در حالی که جانور دریایی هنوز زنده و در حال حرکت است. برخی ماهیان و هشتپا از جمله حیوانات دریایی مصرفی در این سبک غذایی ژاپنی است.
منبع: ایرنا