طرز تهیه کیک لیمو شیرین خوشمزه
لیمو شیرین یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که با آن میتوانید این کیک بسیار خوشعطر و طعم را تهیه کنید.
کیک لیمو شیرین با بافت بسیار نرم و پنبهای و عطر شگفتانگیزی که دارد یکی از خوشمزهترین کیکهای پاییزی است.
لیمو شیرین یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که با آن میتوانید این کیک بسیار خوشعطر و طعم را تهیه کنید. در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک لیمو شیرین
مدتزمان آمادهسازی تهیه این کیک ۴۵-۵۰ دقیقه است.
مقدار مواد اعلام شده مناسب برای یک قالب ۲۰-۲۲ سانتیمتر است.
درجه سختی تهیه این کیک در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه کیک لیمو شیرین:
مرحله اول | جداسازی سفیده و زرده تخممرغ
در اولین مرحله به سراغ تخممرغها روید. زرده و سفیده تخممرغها را جدا سازید. تمام مواد کیک را از ۱ ساعت قبل از پخت کیک در دمای محیط قرار دهید.
مرحله دوم | فرمدادن سفیده تخممرغ
سفیده تخممرغ را درون ظرف مناسبی بریزید و با همزن کمی به هم زنید تا از لختگی خارج شود. سپس نیمی از شکر را کمکم به آن اضافه کنید و با درو تند همزن به هم زنید تا سفیده حالت پفکی به خود گیرد.
سفیده را تا حدی بهم زنید که وقتی ظرف را برمیگردانید سفیده به ظرف چسبیده باشد و از ظرف جدا نشود. حال سفیده را در یخچال گذارید و به سراغ مرحله دوم روید.
مرحله سوم | ترکیب زرده و شکر
در سومین مرحله به سراغ زردهها روید. زردهها را درون ظرف مناسبی بریزید. وانیل و نیم دیگر شکر را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن به هم زنید تا زردهها کرمی رنگ و روشن شوند.
مرحله چهارم | افزودن شیر، روغن و آبلیمو شیرین
در مرحله چهارم به سراغ افزودن روغن روید. روغن، شیر و آبلیمو شیرین را کمکم به ترکیب مواد کیک اضافه کنید و مواد را با درو کند همزن به هم زنید تا با هم ترکیب شوند. در همین مرحله زست لیمو را به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوطشدن مواد کیک را به هم زنید.
مرحله پنجم | ترکیب مواد خشک
در مرحله پنجم به سراغ مواد خشکتان روید. آرد سفید، نشاسته ذرت، نمک و بیکینگپودر را با هم ترکیب کنید و ۲-۳ بار ترکیب فوق را از الک رد کنید. مواد خشک را طی ۲-۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک بهم زنید تا مواد بافتی یک دست و یک نواخت به خود گیرند.
مرحله ششم | آمادهسازی قالب
در مرحله ششم به سراغ آمادهسازی قالب روید. برای پخت انواع کیکهای میوهای بهتر است از قالبهای میانتهی استفاده کنید. با مقداری کره به دمای محیط رسیده دیوارههای قالب را چرب کنید. حال مقداری آرد روی دیوارههای به کره آغشته شده الک کنید.
ظرف را بچرخانید و چند ضربه آهسته به آن زنید تا آردهای اضافی از دیوارهای قالب بریزید. حال مواد کیک را بهآرامی درون قالب بریزید. در نهایت قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کار بکوبید تا سطح مواد کیک در قالب صاف و یک دست شود.
مرحله هفتم | پخت کیک
در هفتمین مرحله به سراغ پخت کیک روید. فر را از قبل بهخوبی گرم کنید. قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید. دمای فر برقی ۱۷۵-۱۸۰ درجه تنظیم کنید و حالت پخت را روی حالت چرخشی قرار دهید. ۳۵-۴۵ دقیقه زمان دهید تا کیک به خوبی بپزد و طلایی شود.
حتماً پس از پخت با کمک خلالدندانی پخت کیک را از مرکز بررسی کنید بدین صورت که خلالدندان را در مرکز کیک فروکنید زمان خارجکردن خلال باید کاملاً تمیز باشد و از مواد کیک به آن نچسبیده باشد.
مرحله هشتم | تزیین و سرو کیک
در آخرین مرحله زمان دهد کیک در دمای محیط بهخوبی خنک شود تا بهراحتی بتوانید آن را از قالب خارج کنید. پس از خارجکردن کیک از قالب با مقداری پودر شکر آن را تزیین کنید. این کیک پاییزی عطر و مزه بسیار شگفتانگیزی دارد.
منبع: فرارو