خبرگزاری کار ایران

چگونه از پنچر شدن لاستیک جلوگیری کنیم؟

چگونه از پنچر شدن لاستیک جلوگیری کنیم؟
کد خبر : ۱۴۳۹۶۲۶

در این مقاله با نحوه جلوگیری از پنچر شدن لاستیک آشنا می شوید. پنچر شدن لاستیک مشکلی است که معمولا زیاد اتفاق نمی افتد. با این حال، بسته به محل زندگی شما، ممکن است بیشتر از آنچه دوست دارید اتفاق بیفتد.

پنچر شدن لاستیک مشکلی است که معمولا زیاد اتفاق نمی افتد. با این حال، بسته به محل زندگی شما، ممکن است بیشتر از آنچه دوست دارید اتفاق بیفتد. ممک است یک راننده به طور متوسط ​​در طول عمر خود تا پنج لاستیک پنچر شده را تجربه کند. در ادامه بخوانید تا چندین راه حل برای جلوگیری از پنچر شدن لاستیک ها و نکاتی برای تشخیص پنچر بودن لاستیک یا فقط نیاز به هوا پیدا کنید.

چرا مدام لاستیک های ماشین من پنچر می شود؟

اگر لاستیک شما پنچر شده است و لاستیک را فقط برای پنچر شدن دوباره تعمیر کرده اید، پیشنهاد می کنیم که ممکن است یکی از موارد زیر باشد:

• سن لاستیک

• پوسیدگی خشک

• میل سوپاپ معیوب

• نشتی مهره لاستیک

• سنسور سیستم نظارت بر فشار باد لاستیک (TPMS) معیوب

اگر مشکوک هستید که لاستیک های شما ممکن است یکی از این مشکلات را داشته باشند، به احتمال زیاد وقت آن است که به یک تعمیرگاه لاستیک مراجعه کنید و مکانیکی را پیدا کنید تا آنها را بررسی کند تا از پنچر شدن مجدد آن جلوگیری شود.

آیا لاستیک می تواند بدون دلیل پنچر شود؟

اگر لاستیک پنچر شود، همیشه دلیلی وجود دارد. با این حال، این دلیل ممکن است یک سوراخ نباشد یا واضح به نظر برسد. برخی از علل پنچری لاستیک که مربوط به پنچری نیستند عبارتند از:

میل سوپاپ معیوب: اگر میل سوپاپ لاستیک ترک خورده باشد، هوا می تواند خارج شود و باعث صاف شدن لاستیک شود. می توانید میل سوپاپ را بدون تعویض لاستیک تعمیر کنید.

تغییرات دما: درجه حرارت بالا در تابستان و دمای سرد در زمستان می تواند باعث نوسانات فشار هوا در لاستیک های شما شود. قبل از اینکه فرض کنید لاستیک هایتان نشتی داشته باشند، بهتر است آنها را مجدداً باد کنید.

فشار کم لاستیک: رانندگی با لاستیک های کم فشار می تواند سبب ضعف و افزایش احتمال پهن شدن آنها شود. علاوه بر این، لاستیک های کم باد می توانند منجر به کاهش مسافتی که با یک مقدار بنزین طی می شود، گردند. بنابراین، بهتر است بلافاصله پس از مشاهده کم بودن فشار لاستیک ها، آنها را مجدداً باد کنید.

تورم بیش از حد: برای جلوگیری از پنچر شدن، لاستیک های خود را بالاتر از حد توصیه شده سازنده پر نکنید.

چگونه از پنچر شدن لاستیک جلوگیری کنیم؟

نکته هایی برای جلوگیری از پنچر شدن لاستیک خودرو

10 نکته برای جلوگیری از پنچر شدن لاستیک خودرو :

لاستیک های خود را به درستی باد نگه دارید: فشار باد لاستیک خود را به طور منظم چک کنید و آن را در حد توصیه شده نگه دارید. لاستیک های کم باد می توانند باعث تجمع بیش از حد گرما شوند که منجر به انفجار می شود. درباره فشار باد لاستیک توصیه شده برای وسیله نقلیه خود بیشتر بدانید.

لاستیک های خود را به طور منظم چک کنید: به دنبال هر گونه نشانه ای از سایش یا آسیب بیش از حد، از جمله بریدگی، سوراخ شدن، و برآمدگی باشید. اگر متوجه هر یک از این موارد شدید، لاستیک را به سرعت تعمیر کنید.

از بارگذاری بیش از حد وسیله نقلیه خود اجتناب کنید: مطمئن شوید که وزن بیشتری نسبت به لاستیک های خود حمل نمی کنید. برچسبی را روی قاب درب سمت راننده و در دفترچه راهنمای خودرو پیدا خواهید کرد که حاوی ظرفیت بار خودرو و فشار هوای توصیه شده برای لاستیک های شما است. بار بیش از حد می تواند باعث ایجاد استرس در لاستیک های شما شود و خطر پنچر شدن را افزایش دهد.

تا جایی که می توانید از چاله ها و زباله ها دوری کنید: تمام تلاش خود را بکنید تا با خیال راحت از موانع موجود در جاده که می تواند به لاستیک های شما آسیب برساند دور شوید. اگر نمی توانید از آنها دوری کنید، به آرامی و با احتیاط از روی آنها برانید.

از جاده هایی که به خوبی نگهداری نمی شوند اجتناب کنید: جاده های ناهموار با دست اندازها و فرورفتگی های زیاد باعث می شود تایرهای شما زودتر فرسوده شوند. مسیرهای جایگزین را انتخاب کنید و زمانی که نمی توانید از جاده های پر دست انداز اجتناب کنید، آهسته تر رانندگی کنید.

لاستیک های خود را به طور منظم بچرخانید: چرخاندن لاستیک ها به توزیع یکنواخت ساییدگی و پارگی کمک می کند، که می تواند به جلوگیری از پنچر شدن لاستیک کمک کند.

لاستیک های خود را متعادل کنید: در حالی که آنها را می چرخانید، لاستیک های خود را متعادل کنید، زیرا این امر همچنین به توزیع سایش کمک می کند و می تواند به جلوگیری از پنچری کمک کند.

از توقف و استارت ناگهانی خودداری کنید: شتاب گیری سریع و ترمز شدید باعث فرسودگی سریع لاستیک های شما می شود.

چرخ های خود را به درستی در تراز نگه دارید: استفاده از چرخ های نامناسب می تواند باعث فرسودگی سریع تر لاستیک های شما شود و آنها را به صورت بیشتری مستعد صاف شدن قرار می دهد.

روی لاستیک های باکیفیت سرمایه گذاری کنید: لاستیک های باکیفیت که توسط متخصصان حرفه ای نصب می شوند، دارای ماندگاری بیشتری نسبت به لاستیک های ارزان تر و بی کیفیت هستند.

چگونه از پنچر شدن لاستیک جلوگیری کنیم؟

نکاتی برای جلوگیری از پنچر شدن لاستیک خودرو

چگونه بفهمیم لاستیک پنچر است یا فقط به هوا نیاز دارد ؟

تفاوت بین لاستیک پنچر و لاستیک خالی شده وجود دارد. در صورتی که یک لاستیک پنچر شده باشد، تمام فشار هوای داخل آن از بین رفته است و به طور آشکاری روی رینگ صاف و بدون فشار قرار دارد. علل مختلفی می تواند منجر به پنچر شدن لاستیک شود، مانند سوراخ شدن، آسیب دیده شدن ساقه سوپاپ یا مشکل در دیواره یا مهره لاستیک.

لاستیک خالی شده به معنای این است که مقداری یا تمامی فشار هوای داخل آن از بین رفته است، اما این لاستیک هنوز ممکن است شکل و ساختار خود را حفظ کرده باشد، به خصوص اگر نشتی داشته باشد. شما می توانید یک لاستیک خالی شده را مجدداً باد کنید و سپس به مکانی امن مراجعه کنید تا مکانیک، آن را بررسی کند. اما قبل از آنکه با خیال راحت با آن رانندگی کنید، باید یک لاستیک پنچر شده را تعمیر کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز