سالسا ۵ دقیقهای؛ یک اشتهاآور لحظه آخری عالی

برای تهیه سس سالسا صرفا به پنج دقیقه زمان برای آماده سازی به علاوه ۲ ساعت قرار دادن آن در یخچال نیاز دارید.
به گزارش ایلنا، تاکو غذای سنتی خیابانی و باستانی مکزیک است که از نان تورتیلای ذرت، گوشت (بوقلمون یا گاو چرخ کرده، میگو یا مرغ)، سبزیجات و سس سالسا تشکیل میشود.
برای تهیه سس سالسا صرفا به پنج دقیقه زمان برای آمادهسازی به علاوه ۲ ساعت قرار دادن آن در یخچال نیاز دارید.
مواد مورد نیاز:
-
نصف دسته گشنیز تازه
-
۲ عدد فلفل هالوپینو
-
۱/۴ فنجان پیاز قرمز خرد شده
-
۲ عدد پیازچه
-
۱ حبه سیر خرد شده
-
۱ لیموترش
-
۱ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
-
۵ عدد گوجه فرنگی تازه
روش تهیه:
تمام مواد را در یک مخلوط کن یا غذاساز (یا اگر مهارت خاصی دارید با دست) مخلوط کنید و قوام مورد نظر را انتخاب کنید. سس را حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و در نهایت با تورتیلای بدون نمک سرو کنید.
منبع: فرارو