خبرگزاری کار ایران

بهترین روش پخت شلغم برای سرماخوردگی

بهترین روش پخت شلغم برای سرماخوردگی
کد خبر : ۱۴۱۸۹۶۸

شلغم یکی از مفید ترین سبزیجات برای درمان سرماخوردگی و بالا بردن مقاومت بدن است، ما برای شما چند روش ساده و کارآمد برای پخت شلغم را آماده کرده ایم.

شلغم یکی از انواع سبزیجات پرخاصیت است که برای درمان سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید می باشد، به همین خاطر بسیاری از افراد در فصول سرد سال از این پنسیلین طبیعی بهره می برند. این روزها آموزش پخت شلغم در شیشه و کیسه فریزر فضای مجازی را فرا گرفته است، با این نوع روش پخت شما می توانید از آب شلغم نیز استفاده نمایید.

آموزش پخت شلغم در کیسه فریزر

در ادامه این بخش شما را با روش پخت شلغم در کیسه فریزر آشنا می کنیم.

  1. شلغم هایی را بخرید که سفت و‌ توپر بوده و پوستی براق و صاف داشته باشند.

  2. شلغم‌هایی با سایز و اندازه یکسان انتخاب کنید.

  3. شلغم‌ها را با آب سرد شسته و ریشه آن را با فاصله دو تا سه سانتی‌متر واضافی‌های قسمت بالایی شلغم را ببرید.

  4. سر و ته شلغم‌ها را از ته نبرید زیرا در زمان پخت طعم و ‌مزه خوب خود را از دست می دهند.

  5. شلغم ها را (چند تا چندتا) درون کیسه فریزر قرار دهید.

  6. درون قابلمه ای آب بریزید و بگذارید تا کامل جوش بیاید.

  7. پلاستیک های حاوی شلغم را درون آب قرار دهید و اجازه دهید که شلغم ها کامل بپزند.

  8. در این روش شلغم درون پلاستیک آب می اندازد که می توانید از آب شلغم نیز استفاده کنید.

  9. شلغم ها را با نمک و آویشن مزه دار کرده و میل نمایید.

بهترین روش پخت شلغم برای سرماخوردگی

نکته مهم:

بسیاری از کارشناسان معتقدند نایلون فریزر از مواد اولیه شیمیایی تولید شده که اگر این ترکیبات در مجاورت حرارت بالا قرار بگیرد، این مواد مضر را به مواد غذایی منتقل می کند و تاثیر منفی برای سلامت انسان به وجود خواهد آورد.

پخت شلغم در شیشه؛ روشی بجای پخت شلغم داخل کیسه فریزر

شما می توانید به جای استفاده از کیسه فریزر، شلغم ها را درون ظرف شیشه ای درب بسته قرار دهید و درون آب جوش بگذارید تا کامل پخته شود.

بخارپز کردن شلغم داخل سبد فلزی

و یا شلغم‌ها را درون آب‌کش فلزی بچینید، آبکشی انتخاب کنید که اندازه درب قابلمه تان باشد، دو لیوان آب را درون قابلمه مناسب ریخته و سبد بخار پز شلغم‌ را روی قابلمه قرار دهید،آب باید پایین قابلمه و سبد با فاصله چند سانتی متر بالاتر قرار بگیرد، مقداری نمک به شلغم‌ها بزنید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید و سی تا چهل و پنج دقیقه زمان دهید تا شلغم‌ها به خوبی بخار پز شوند.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز