خبرگزاری کار ایران

برای بهبود سرماخوردگی شلغم خام بهتر است یا پخته؟

برای بهبود سرماخوردگی شلغم خام بهتر است یا پخته؟
کد خبر : ۱۴۱۲۸۰۰

شلغم سرشار از ویتامین C بوده و می‌ تواند موجب افزایش تولید گلبول‌ های سفید خون و آنتی بادی‌ ها شده و سیستم ایمنی را تقویت کند.

به گزارش ایلنا، عسل و شلغم دو آنتی اکسیدان قوی هستند که ترکیب این دو برای درمان سرماخوردگی بسیار مؤثر است.

شلغم یکی از سبزیجات بسیار مفید است و جزو قوی ترین آنتی بیوتیک ها به حساب می آید، اما متأسفانه چون نسبت به انواع دیگر سبزیجات کاربرد کمتری در وعده های غذایی مان دارد، کمتر از آن استفاده می کنیم.

برای حفظ خواص سبزیجات بهتر است تا آنها را بصورت خام مصرف کنیم. چون شلغم سرشار از ویتامین C هست بهتر است تا برای حفظ این خاصیت، از آن به شکل خام در سالاد یا مثل بوته ی پیاز یا ترب در کنار غذا استفاده شود. برای کسانی که به علت مشکلات معده نمی توانند از شلغم خام استفاده کنند، بخارپز کردن و اضافه کردن شلغم در اواخر زمان پخت غذا باعث حفظ خواص بی شمار آن می شود.

نکته : مصرف شلغم چه به صورت خام و چه پخته بسیار مفید است فقط برای دریافت بیشتر ویتامین c بهتر است تا آن را خام مصرف کنیم.

اگر دچار سرماخوردگی هستید پیشنهاد ما به شما مصرف شلغم پخته به همراه عسل است.

برای بهبود سرماخوردگی شلغم خام بهتر است یا پخته؟

خواص شگفت انگیز شلغم برای سلامتی

سرشار از ویتامین C و آنتی بیوتیک قوی در درمان سرماخوردگی

تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت قوای جنسی و افزایش دهنده ی اسپرم

بهبود سلامت قلب

ضد التهاب و مؤثر درمان امراض پوستی

ضد سرطان به علت خاصیت آنتی اکسیدانی

بهبود سلامت پوست و مو

تقویت چشم و بینایی

تقویت استخوان ها بعلت داشتن کلسیم و موثر در درمان آرتروز و رماتیسم

سرشار از فیبر و کم کالری درنتیجه موثر در کاهش وزن

سرشار از آهن و موثر در درمان کم خونی

برای بهبود سرماخوردگی شلغم خام بهتر است یا پخته؟

خاصیت شلغم پخته برای بهبود سرماخوردگی

عسل و شلغم دو آنتی اکسیدان قوی هستند که ترکیب این دو برای درمان سرماخوردگی بسیار مؤثر است. برای استفاده ی مفید و موثر از شلغم خام بهتر است تا بعد از جدا کردن ریشه و ساقه با ایجاد حفره نسبتا عمیقی مقداری عسل داخل شلغم بریزید و پس از به آب افتادن آن را بنوشید و بوته ی شیرین و خوش طعم آن را با غذا یا به شکل پخته مصرف کنید.

بهتر است تا از بوته های کوچکتر شلغم استفاده کنیم

سوپ یا آش شلغم به همراه سایر مخلفاتی که در پخت انواع سوپ ها یا آش استفاده می شود در درمان سرماخوردگی بسیار مفید است همچنین برای باز شدن مجاری تنفسی و پاکسازی سینوس ها بخور شلغم مؤثر و مفید خواهد بود.

همچنین اگر با بوی شلغم پخته مشکلی ندارید می توانید از شلغم آب پز شده به همراه مقداری نمک برای درمان سرماخوردگی استفاده کنید یا به کمک دستگاه آب میوه گیری از شلغم نوشیدنی تهیه کنید و برای درمان سرماخوردگی مصرف کنید همچنین غرغره کردن آب شلغم برای درمان گلودرد هم مفید خواهد بود.

منبع: دلگرم

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز