طرز تهیه فرنی کدو حلوایی برای نوزاد و بزرگسال
فرنی کدو حلوایی از دسر های خوشمزه ای است که به عنوان یک غذای ساده و سریع یا بهتر بگوییم غذای بدون گوشت و مرغ میتواند انتخاب شما باشد.
به گزارش ایلنا، اگر بدنبال گزینه متفاوت و متنوع غذا با کدو حلوایی هستید، فرنی کدو حلوایی یک دسر خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسی است که طعم بسیار خوبی دارد و در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک وعده مقوی برای سنین مختلف سرو می شود. این دسر ساده و مقوی که با مواد اولیه ارزان آماده می شود و دستور تهیه آن را در این بخش خواهیم گفت، بدلیل داشتن ویتامین ها و مواد معدنی، پیشنهاد خوبی به عنوان غذای کودک تلقی می شود.
مواد لازم فرنی کدو حلوایی
مواد لازم |
مقدار |
کدو حلوایی متوسط |
نصف یک عدد |
کره |
50 گرم |
آب |
یک لیوان |
شیر |
3 لیوان |
شکر |
4 قاشق غذاخوری |
4 قاشق غذاخوری |
|
هل |
2 عدد |
چوب دارچین |
1 تکه |
برای تزئین |
دستور پخت فرنی کدو حلوایی
-
برای شروع پخت این غذای ساده با کدو حلوایی ابتدا باید پوست کدو را بگیرید.
-
سپس داخل یک قابلمه مناسب ریخته و با یک یا دو پیمانه آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند.
-
وقتی آب موجود در قابلمه تقریبا کامل کشیده شد، حرارت را خاموش کنید.
-
حالا کره را به کدو حلوایی پخته شده اضافه کنید و با گوشکوب آن را بکوبید تا به صورت پوره در بیاید؛ کره، طعم دسر کدو حلوایی شما را بسیار لذیذتر می کند.
-
در یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر و آرد برنج با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کامل حل شود.
-
سپس هل و چوب دارچین که طعم دهنده و ادویه فرنی هستند را داخل قابلمه بیندازید و مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسند.
-
بعد از این مرحله چوب دارچین و دانه های هل را از قابلمه بیرون بیاورید و پوره کدو حلوایی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
-
برای یکدست شدن فرنی کدو حلوایی آن را مجددا با گوشتکوب خوب له کنید.
-
مراحل تهیه دسر فرنی کدو حلوایی شما به پایان رسید، حالا می توانید غذای ساده و مقوی که آماده کرده اید را در ظرف های مورد نظرتان به لخواه تزیین و سرو کنید.
نکته:
کدو حلوایی را میتوانید به روش بخارپز هم بپزید.
خواص فرنی کدو حلوایی برای کودکان و بزرگسالان
غنی از ویتامین A: کدو حلوایی دارای مقدار زیادی ویتامین A است که برای حفظ سلامت چشمها، پوست و سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.
حاوی آنتیاکسیدانها: این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی مانند بتاکاروتن است که در مقابل عوامل آسیبرسان و پیری پوست مفید هستند.
منبع فیبر: کدو حلوایی دارای مقدار قابل توجهی فیبر میباشد که میتواند در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش خطر برخی بیماریها مؤثر باشد.
منبع ویتامین C:این میوه نیز حاوی ویتامین C میباشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش جذب آهن از مواد غذایی کمک میکند.
کمکالری: کدو حلوایی کمکالری است و فقط حدود 40-45 کیلوکالری در هر 100 گرم دارد، بنابراین مناسب برای افرادی است که به کنترل وزن خود توجه دارند.
اثرات ضد التهابی: برخی تحقیقات نشان داده است که مصرف کدو حلوایی ممکن است به کاهش التهابهای مزمن و عوارض آن در بدن کمک کند.
منبع: نمناک