خبرگزاری کار ایران

سوپ گل کلم، پیش غذایی آسان و مقوی با طعمی لذیذ

سوپ گل کلم، پیش غذایی آسان و مقوی با طعمی لذیذ
کد خبر : ۱۳۹۸۱۸۷

سوپ جو و گل کلم غذایی بسیار مقوی و سالم است که می توانید آن را برای وعده شام استفاده کنید و از غذایی سبک و خوشمزه لذت ببرید.

به گزارش وقت صبح، سوپ گل کلم غذایی بسیار مقوی و سالم است که می توانید آن را برای وعده شام هم استفاده کنید و از غذایی سبک و خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم:

۸۰ گرم جو پوست کنده

۲۰۰ گرم گل کلم

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ

۲ الی ۳ عدد قرص طعم دهنده مرغ یا گوشت

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:

جو را به مدت 2 ساعت به صورت کامل تا مرحله له شدن با پیاز داغ می پزیم .

حالا رب، یک قاشق دیگه پیاز داغی که داشتیم، کمی روغن، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت می‌دیهم تا رب از خامی دربیاید و مزه بگیرد.

گل کلم ها را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم.

بعد گل کلم، رب سرخ شده و قرص های طعم دهنده رو جو پخته اضافه میکنیم.

بعد از تقریبا یک ربع الی نیم ساعت گل کلم پخته و سوپ مزه گرفته و حاضر است.

در این مرحله سوپ را تست می‌کنیم و درصورتی که نمک میخواست اضافه می‌کنیم.

چون قرص های طعم دهنده معمولا نمک دارند به احتمال زیاد دیگه به نمک احتیاج نداریم.

منبع: وقت صبح

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز