طرز تهیه ترشی بامیه خانگی
اگر شما هم از طرفداران ترشی خانگی هستید،این مطلب را از دست ندهید.طرز تهیه ترشی بامیه را در این مطلب بخوانید.
به گزارش ایلنا، ترشی بامیه یکی از ترشی های خاص و خوشمزه می باشد و استفاده از این ترشی تاثیر زیادی برای سلامت بدن از جمله تقویت مغز،درمان چاقی و سلامت قلب دارد.پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ترشی بامیه:
بامیه ریز |
یک کیلو |
سیر |
یک بوته |
فلفل سبز تند |
3 تا 4 عدد |
میخک |
2 عدد |
نمک و سرکه |
به میزان لازم |
شوید و ترخون |
یک ساقه |
طرز تهیه ترش بامیه:
ابتدا بامیه ها را پاک کرده و بدون اینکه ساقه را آن جدا کنید بشویید و بگذارید تا خوب خشک شود. در مرحله بعد سیرها را پوست گرفته و بشویید و بگذارید تا خشک شود. بامیه را داخل یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آن فلفل، میخک، سبزی و سیر قرار دهید. در نهایت نمک و سرکه را مخلوط کرده و بریزید تا روی مواد را بگیرد. روی شیشه را با یک پلاستیک پوشانده و درب آن را محکم ببندید. ترشی بامیه را در یک محیط خنک و تاریک نگهداری کنید تا برسد.
نکات تهیه ترشی بامیه:
-
برای رقیق کردن سرکه میتوانید به ازای هر یک لیتر سرکه یک لیوان آب جوشیده سرد اضافه کنید سپس روی مواد ترشی بریزید.
-
میزان فلفل به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید میزان آن را کم و یا زیاد کنید.
-
همه مواد ترشی باید کاملا خشک باشد خیس بودن مواد باعث کپک زدن ترشی می شود.
-
برای تهیه این ترشی حتما از بامیه های ریز استفاده کنید.
منبع: نمناک