خبرگزاری کار ایران

4 روش ساده و کاربردی جهت پوست کندن نارگیل

4 روش ساده و کاربردی جهت پوست کندن نارگیل
کد خبر : ۱۳۸۹۸۶۱

نارگیل به نسبت سایر میوه‌ها ماندگاری بالایی دارد طوریکه پس از جدا کردن گوشته از پوسته؛ می‌توان آن را حدود یک هفته در دمای اتاق، حدود دو الی سه هفته در یخچال و مدت شش الی هشت ماه در فریزر نگهداری کرد.

به گزارش ایلنا، معمولا زمان پوست کندن نارگیل با یک چالش بزرگ روبرو می‌شویم و به این فکر می‌کنیم که چطور بدون دردسر این کار را انجام دهیم؟ همانطور که می‌دانید دور میوه نارگیل به واسطه پوسته سختی احاطه شده است که کندن آن نیاز به انجام یکسری ترفندها دارد. با خواندن این مطلب متوجه خواهید شد که با اجرای چند تکنیک ساده می‌توان نحوه پوست کندن نارگیل را به راحتی یاد گرفت. با ما همراه باشید.

نارگیل سرشار از مواد مغذی و تقویتی است که بسیاری از نیازهای بدن ما را تامین می‌کند اما بسیاری افراد بخاطر سختی مراحل پوست کندن آن از خرید نارگیل صرف نظر می‌کنند. در اینجا به شما چند روش اصولی و کاربردی را آموزش می‌دهیم که با خیال راحت و آسوده به طرز صحیحی پوست نارگیل را کنده و از خوردن آن لذت ببرید.

1. کندن پوست نارگیل با استفاده از سرما

این روش برای کندن پوست نارگیل بسیار ساده و کاربردی است. اگر مایلید پوسته داخلی نارگیل هم کنده شود استفاده از انجماد بهترین روش است. برای استفاده از این روش باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید:

الیاف نارگیل را جدا کرده و نارگیل را داخل یک کیسه فریزر گذاشته و درب آن را ببندید.

کیسه را به مدت ۱۲ساعت داخل فریزر بگذارید.

بعد از گذشت ۱۲ساعت با استفاده از یک چکش یا گوشتکوب به تمام تمام نقاط نارگیل ضربه بزنید.

هر زمان که پوسته نارگیل ترک برداشت با استفاده از یک چاقوی کند یا پیچ گوشتی تخت پوسته آن را جدا کنید. خواهید دید که پوسته قهوه‌ای داخلی نارگیل هم جدا شده و به لایه سفید نارگیل می‌رسید.

4 روش ساده و کاربردی جهت پوست کندن نارگیل

برای تهیه پودر نارگیل باید پوسته نازک و قهوه‌ای رنگ نارگیل را از لایه سفید آن جدا کنید، استفاده از این روش بهترین گزینه برای تهیه پودر نارگیل است.

2. کندن پوست نارگیل با استفاده از حرارت

استفاده از حرارت برای پوست کندن نارگیل روشی امن و راحت است. اگر توستر، فر یا ماکروویو دارید توصیه می‌کنیم حتما از این روش استفاده کنید. مراحل کندن پوست نارگیل با استفاده از حرارت به شکل زیر است:

ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با سوراخ کردن یکی از نقاط چشم مانند نارگیل، آب آن را داخل ظرفی بریزید.

چند دقیقه قبل از اینکه نارگیل را داخل فر قرار دهید آن را روشن کرده تا گرم شود.

دمای فر را روی صدوهشتاد درجه سانتیگراد تنظیم کرده و نارگیل را مدت پنج دقیقه داخل فر بگذارید. خواهید دید که پوسته نارگیل شروع به ترک برداشتن می‌کند.

درب فر را باز کرده و نارگیل را داخل یک حوله یا پارچه ضخیم بپیچید.

نارگیل را به یک سطح سخت بکوبید تا بشکند. سپس با استفاده از پیچ گوشتی یا چاقوی کند پوست را از گوشته نارگیل جدا کنید.

4 روش ساده و کاربردی جهت پوست کندن نارگیل

3. پوست کندن نارگیل با استفاده از چکش

می‌توان با استفاده از کمترین ابزار و در مدت زمان کوتاهی پوست نارگیل را جدا کرده و از خوردن میوه آن لذت برد. تنها با استفاده از یک چکش می‌توان پوسته سخت نارگیل را به شکل زیر جدا کرد:

مانند باقی روش‌ها نیاز است که الیاف نارگیل را از آن جدا کنید.

با استفاده از چکش ضربات ممتدی به تمام نقاط نارگیل وارد کنید. خواهید دید که بعد از چند ضربه پوسته نارگیل می‌شکند.

پوسته را جدا کرده و لایه نازک قهوه‌ای رنگ نارگیل را با استفاده از پوست‌کن جدا کنید.

نارگیل را بصورت عمد قرار داده، بخش بالایی نارگیل را با چاقو بریده و آب نارگیل را در ظرفی بریزید.

باقی نارگیل را با استفاده از چاقو به شکل دلخواه برش دهید.

این روش پوست کندن نارگیل برای پذیرایی از مهمانان بسیار مناسب است زیرا ظاهری لوکس و شیک دارد.

4 روش ساده و کاربردی جهت پوست کندن نارگیل

4. کندن پوست نارگیل با استفاده از آب

بله درست است با استفاده از آب می‌توان به راحتی پوست نارگیل را جدا کرد. برای استفاده از این روش مراحل زیر را انجام دهید:

ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با استفاده از پیچ گوشتی یکی از نقاطی که مانند چشم روی نارگیل هستند را سوراخ کرده و آب نارگیل را داخل لیوان بریزید.

بصورت یک نوار عرض نارگیل را با استفاده از آب خیس کرده و اجازه دهید آب به داخل بافت پوسته نارگیل نفوذ کند.

نارگیل را محکم به یک سطح سخت بکوبید. خواهید دید که نارگیل دو تکه شده و می‌شکند.

منبع : دلگرم

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز