خورشت زرشک؛ غذایی لذیذ و ملس با طعمی متفاوت
خورشت زرشک نوعی خورشت مجلسی است که اگر شما هم جز افرادی هستید که از خوردن خورشت های سنتی همیشگی خسته شده اید می توانید این غذای خوشمزه را تجربه کنید.
مواد لازم:
گوشت مرغ (سینه خرد شده ۱ عدد)
لپه یک پیمانه
زرشک یک پیمانه
زعفران دم شده
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
پیاز بزرگ یک عدد
طرز تهیه:
ابتدا یک عدد پیاز بزرگ را در ظرف مناسب خرد کرده و سرخ میکنیم و به آن زردچوبه اضافه میکنیم. در مرحله بعدی بعد از سرخ شدن پیاز لپهها را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کاملا به مدت یک ساعت یا یک ساعت و نیم بپزد.
بعد از پخته شدن لپهها، سینههای مرغ را که بصورت مکعبی خرد کرده ایم به غذا اضافه میکنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت جا بیفتد.
در ظرفی دیگر ۲ قاشق رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت میدهیم و به مواد خورشت اضافه میکنیم.
بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی زعفران دم کرده و زرشکهای شسته شده را به قابلمه خورشت اضافه میکنیم.
نمک و فلفل غذا را اندازه میکنیم و اجازه میدهیم به مدت ۴۰ دقیقه با حرارات بسیار پایین جا بیفتد.
وقتی خورشت به غلظت کافی رسید شعله را خاموش کرده و به همراه برنج زعفرانی سرو میکنیم.
منبع:وقت صبح