خبرگزاری کار ایران

ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار

ترفند جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار
کد خبر : ۱۳۸۶۲۸۱

دانستن برخی فوت و فن‌ها و ترفندهای مربوط‌به آشپزی و مواد غذایی موجب می‌شود تا بتوانید خیلی راحت تر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید. در این مطلب ترفندی برای جلوگیری از سر رفتن سوپ و غذاهای آبدار آموزش داده‌ایم.

به گزارش ایلنا، معمولا سوپ و غذاهایی مانند خوراک لوبیا که آب دارند، بعد از جوش آمدن سر می‌روند و اگر حواستان نباشد، روی اجاق گاز می‌ریزد و ناچارید به سختی آثار سر رفتگی را از روی اجاق گاز پاک کنید.

برای جلوگیری از این مشکل یک راهکار ساده وجود دارد. کافی است روی یک دستمال کاغذی کمی روغن زیتون یا روغن مایع بریزید؛ سپس دستمال روغنی را دورتادور لبه قابلمه بکشید تا کاملا چرب شود. در این صورت دیگر سوپ یا غذای آبدار شما سر نمی‌رود.

منبع: فرادید

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز