خبرگزاری کار ایران

نرگسی اسفناج با طرز تهیه ای خوشمزه

نرگسی اسفناج با طرز تهیه ای خوشمزه
کد خبر : ۱۳۸۴۴۸۹

نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.

به گزارش ایلنا، برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز ما است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسی ها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.

نرگسی اسفناج با طرز تهیه ای خوشمزه

مواد لازم نرگسی اسفناج

مواد لازم

مقدار

اسفناج تازه

نیم کیلو

پیاز

2 عدد

تخم مرغ

4 عدد

سیر

4 حبه

نرگسی اسفناج با طرز تهیه ای خوشمزه

طرز تهیه نرگسی اسفناج

  1. ابتدا اسفناج‌ها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ربع اجازه دهید اسفناج‌ها با آبی که از خود پس می‌دهند، بپزند.

  2. در همین فاصله، تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.

  3. پیاز‌ها را خلالی کرده و به روغن در حال داغ شدن اضافه کنید؛ آن‌ها را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

  4. سیرها را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند.

  5. اسفناج‌های پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

  6. مقداری نمک و فلفل را روی اسفناج‌ها بریزید و در آخر تخم مرغ‌ها را روی آنها بشکنید. طبق سلیقه خودتان، میتوانید

  7. نرگسی آماده شده را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آماده سرو کنید.

منبع: نمناک

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز