نرگسی اسفناج با طرز تهیه ای خوشمزه
نرگسی اسفناج یکی از غذاهای محلی شمال کشور است که بسیار مقوی و مفید می باشد.
به گزارش ایلنا، برای تجربه لذت یک صبحانه خوشمزه و مقوی و البته متنوع، نرگسی اسفناج پیشنهاد امروز ما است. یک رسپی ساده و در عین حال پرطرفدار که میتواند وعده غذایی سالم کم هزینه شما را تشکیل دهد. نرگسی ها انواع مختلف دارند و شما به عنوان آشپزی، دستتان در انتخاب مواد اولیه تقریبا باز است.
مواد لازم نرگسی اسفناج
مواد لازم |
مقدار |
اسفناج تازه |
نیم کیلو |
پیاز |
2 عدد |
4 عدد |
|
سیر |
4 حبه |
طرز تهیه نرگسی اسفناج
-
ابتدا اسفناجها را تمیز کنید و خوب بشویید. سپس آنها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. درب قابلمه را ببندید و به مدت یک ربع اجازه دهید اسفناجها با آبی که از خود پس میدهند، بپزند.
-
در همین فاصله، تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
-
پیازها را خلالی کرده و به روغن در حال داغ شدن اضافه کنید؛ آنها را تفت دهید تا نرم و سبک شوند.
-
سیرها را به پیازهای در حال تفت اضافه کنید و مرتب تفت دهید تا سیر و پیاز سرخ شوند.
-
اسفناجهای پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
-
مقداری نمک و فلفل را روی اسفناجها بریزید و در آخر تخم مرغها را روی آنها بشکنید. طبق سلیقه خودتان، میتوانید
-
نرگسی آماده شده را در ظرف مورد نظر خود بچینید و آماده سرو کنید.
منبع: نمناک