خبرگزاری کار ایران

خورش پسته و بادام؛ خورتش هیچان انگیز و خوشمزه

خورش پسته و بادام؛ خورتش هیچان انگیز و خوشمزه
کد خبر : ۱۳۸۲۳۸۴

اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکه‌ای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورش‌هایی است که با گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود.

اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکه‌ای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورش‌هایی است که با گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود.

برای ناهار یک روز عالی چه چیزی بهتر از یک بشقاب برنج و خورشی که پر باشد از مغز‌های پسته و بادام. تفاوت اصلی این خورش با خورش‌های معمول بافت مغز‌های آن است که هم هیجان‌انگیز است و هم خوشمزه.

در ضمن اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکه‌ای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورش‌هایی است که با گوشت چرخ‌کرده درست می‌شود.

مواد لازم

۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ پیمانه مغز بادام خام

۲ /۱ پیمانه خلال پسته

۳ عدد پیاز درشت

۴ ق‌س آبغوره

یک پیمانه آب گوشت

۲ ق‌س رب‌گوجه‌فرنگی

روغن به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی

۲ ق س خلال بادام

۱. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آن‌ها را بکنید.

۲. پیاز‌ها را پوست کنده و به‌صورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیازداغ اضافه کرده، تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، گوشت مغزپخت شود.

۳. بادام‌های خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن، می‌توانید خلال‌های پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزایید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.

نکته: بادام، چون بافت سفت‌تری نسبت به پسته دارد، بهتر است مدت زمان بیشتری بجوشد.

فوت‌وفن

بعد از حدود هفت تا ده دقیقه اجاق‌گاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی خلال پسته و بادام تزئین کنید.

اگر می‌خواهید به جای آب گوشت از قرص عصاره گوشت استفاده کنید، به غذا نمک اضافه نکنید، زیرا معمولا این قرص‌های عصاره شور هستند.

منبع: همشهری آنلاین

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز