روش تهیه آش کدو سبز و ترفندهای پخت آن
آش کدو سبز یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار در ایران است که از کدو سبز، لوبیا، سبزیجات و ادویهها تهیه میشود. آش کدو سبز را با سایر سبزیجات ترکیب کنید زیرا این ترکیبات به طعم و ارزش غذایی آش اضافه خواهند کرد.
به گزارش ایلنا، آش کدو سبز علاوه بر طعم خوشایندی که دارد، دارای خواص بسیاری هم میباشد. کدو سبز دارای ویتامین A، C و پتاسیم بوده و مفید برای سیستم ایمنی، پوست و دید است. همچنین، لوبیا سفید دارای فیبر بالا بوده و به کاهش کلسترول و بهبود وضعیت گوارشی کمک میکند. سبزیجات نیز حاوی ویتامینها و مواد معدنی مفیدی هستند.
مواد لازم : |
میزان مورد نیاز : |
---|---|
کدو سبز |
۵ تا ۶ عدد |
رشته سوپ (ورمیشل) |
۱ بسته |
اسفناج |
۵۰۰ گرم |
ماست محلی |
۵۰۰ گرم |
سیر داغ و نعنا داغ |
به مقدار کافی |
نمک |
به مقدار کافی |
آبغوره (اختیاری) |
۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه آش کدو سبز
مرحله اول
برای تهیه آش کدو سبز خوشمزه ابتدای کار اسفناج را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه اسفناج را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورت ریز خرد می کنیم.
مرحله دوم
حالا کدو سبز را می شوییم و به اندازه و فرم دلخواه خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت ملایم زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس اسفناج را درون آب جوش می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله پس از گذشت ۱۵ دقیقه کدو سبز را به اسفناج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سبزیجات به مدت ۳۰ دقیقه بپزند. در ادامه پس از گذشت این زمان رشته ورمیشل را به آش اضافه می کنیم ، سپس نمک آن را اندازه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا آش را هم می زنیم و اجازه می دهیم آش جا بیوفتد. در ادامه زمانی که آش جا افتاد حرارت را خاموش می کنیم، سپس اجازه می دهیم کمی از دمای آن کاسته شود. حالا ماست را با همزن برقی هم می زنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله زمانی که بافت ماست کاملا یکدست شد آن را به آش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه بسته به سلیقه به مقدار دلخواه آبغوره به آش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله ششم
در نهایت آش کدو سبز را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به سلیقه خود با موادی مثل سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ و کشک آن را تزئین می کنیم. در آخر آش کدو سبز را به همراه نان سرو می کنیم. نوش جان.
منبع : در نهایت