طرز تهیه ترشی فندق
ترشی فندق یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب در بسیاری از مناطق ایران است. در این مقاله به شما نحوه تهیه ترشی فندق را آموزش می دهیم.
به گزارش ایلنا، ترشی فندق یک چاشنی خوشمزه و همه کاره است که می توان آن را به تنهایی، به عنوان چاشنی سالاد یا ساندویچ، یا به عنوان یک ماده در سایر غذاها و یا چاشنی به همراه غذاها میل کرد. آنها همچنین منبع خوبی از پروتئین و فیبر هستند. در ادامه با طرز تهیه ترشی فندق آشنا می شوید.
مواد لازم ترشی فندق :
فندق تازه، پوست کنده |
1 پوند |
نمک کوشر |
1/2 فنجان |
آب |
1 گالن |
سرکه سیب یا مالت |
2 لیوان |
فلفل سیاه خرد شده |
1 قاشق غذاخوری |
دانه خردل |
1 قاشق غذاخوری |
دانه گشنیز |
1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل دلمه ای |
1/2 قاشق چایخوری |
تکه های فلفل قرمز خشک |
1/4 قاشق چایخوری |
طرز درست کردن ترشی فندق :
در یک کاسه بزرگ، فندق و نمک را با هم مخلوط کنید.
آب را اضافه کنید و هم بزنید تا نمک حل شود.
روی کاسه را بپوشانید و اجازه دهید فندق ها به مدت 24 ساعت خیس بخورند.
فندق ها را خوب آبکشی کنید.
در یک قابلمه بزرگ، سرکه، دانه های فلفل، دانه های خردل، دانه های گشنیز، فلفل دلمه ای و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط به جوش بیاورید.
فندق را اضافه کنید و دوباره به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بجوشانید.
از روی حرارت بردارید و اجازه بدهید کاملا خنک شود.
ترشی فندق را در ظرف در بسته در یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید.
نکات تهیه ترشی فندق :
می توانید از هر نوع سرکه ای که دوست دارید استفاده کنید، اما سرکه سیب یا مالت به ترشی فندق طعم سنتی تری می دهد.
اگر فندق تازه ندارید می توانید از فندق بو داده استفاده کنید. فقط حتما قبل از ترشی آن ها را خوب بشویید.
مدت زمانی که فندق ها را ترشی می کنید بر طعم آنها و سفت و نرم بودن آن ها تأثیر می گذارد. اگر سفت تر بودن آنها را بیشتر دوست دارید، آنها را برای مدت زمان کوتاه تری ترشی کنید. اگر آنها را نرم تر دوست دارید، آنها را برای مدت طولانی تر ترشی کنید.
ترشی فندق یک میان وعده یا پیش غذای عالی است. آنها همچنین می توانند در سالادها، ساندویچ ها یا به عنوان چاشنی به همراه غذا استفاده شوند.
منبع: بیتوته