طرز تهیه کیک موز کاراملی
کیک موز یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین کیک های خانگی است که می توانید آن را به راحتی در فر و یا روی اجاق گاز آماده کنید.
به گزارش ایلنا، این کیک بسیار خوشمزه و ساده را میتوانید داخل تابه و فر دست ساز نیز تهیه کنید.
شما میتوانید کیک را داخل ظرف پیرکس یا یک قالب گرد تهیه کنید. طعم این کیک فوق العاده میباشد و میتوانید بجای موز از هلو استفاده کنید و یا میتوانید از میوه فصل استفاده کنید.
به دلخواه میتوانید کمی مغز گردو نیز به مواد اضافه کنید و یا حذف کنید. برای کاراملی کردن شکر حتما دقت کنید، زیرا اگر شکر بسوزد کیک بد مزه میشود.
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱ و ۱/۳ لیوان
شیر ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۳ لیوان
شکر ۱/۳ لیوان
موز ۲ عدد
کره ۵۰ گرم
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
بیکینگ پودر ۲ ق مرباخوری
مغز گردو ۱/۲ لیوان
طرز تهیه کیک موز کاراملی
مرحله اول: کاراملی کردن شکر
برای کاراملی کردن شکر باید آن را داخل تابه بریزید و بدون هم زدن شکر ذوب شود و کمی هم بزنید تا خوب شکر کاراملی شود. دقت کنید باید اجازه دهید تا شکر با حرارت خودش ذوب شود و اگر حرارت را زیاد کنید شکر زود میسوزد و کیک شما بد مزه میشود.
مرحله دوم: افزودن موز
در ادامه باید کره را اضافه کنید و ابتدای این که کره را اضافه میکنید کارامل سفت میشود و آرام هم بزنید تا دوباره مخلوط نرم و روان شود. در ادامه موزها را حلقهای خرد کنید و هم بزنید و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: همزدن مواد
در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن دستی بزنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت کیک موز کاراملی
حالا باید موز کاراملی شده و خنک شه را به مواد اضافه کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کیک موز کاراملی
برای پخت در فر برقی باید دما را روی ۱۶۰ به مدت ۴۰ درجه قرار دهید.
میتوانید از میوههای دلخواه استفاده کنید و با شکر کاراملی شده استفاده کنید.
میتوانید مواد را داخل قالب پیرکس ۲۰*۳۰ بریزید و حتما کف ظرف را چرب کنید.
کره را با مارگارین جایگزین نکنید، زیرا طعم کره در این کیک بسیار محسوس است.
منبع: برترینها