خبرگزاری کار ایران

رشته پلو قیسی؛ طعمی که فراموش نمی‌شود

رشته پلو قیسی؛ طعمی که فراموش نمی‌شود
کد خبر : ۱۳۷۰۹۶۵

رشته پلو قیصی آذربایجان یا قیسی پلو بدون گوشت، یک غذای محلی و خوشمزه است. برای تهیه این غذا، به برنج ، رشته فرنگی، برگه زردآلو و قیسی نیاز داریم ، در این مطلب شما را با دستور تهیه این غذای خوشمزه آشنا می کنیم.

به گزارش ایلنا، رشته پلو قیسی یکی از غذاهای سنتی و محبوب در ایران است که با توجه به طعم و مزه خاص خود، جایگاه ویژه‌ای در میان غذاهای ایرانی پیدا کرده است. در این مقاله، می‌خواهیم با گام‌های دقیق و مشخص، به شما آموزش دهیم که چگونه رشته پلو قیسی را تهیه کنید.

رشته پلو قیسی

مواد لازم رشته پلو قیسی

مواد

میزان

برنج

3 پیمانه

رشته پلویی

200 گرم

قیسی

100 گرم

برگ زردآلو

100 گرم

زعفران

مقداری

کره

به مقدار لازم

نمک و فلفل

به میزان دلخواه

دارچین و زردچوبه

به میزان لازم

پیاز داغ

3 قاشق غذاخوری

رشته پلو قیسی؛ طعمی که فراموش نمی‌شود

طرز تهیه رشته پلو قیسی 

1. ابتدا برنج را باید شست و سپس برای چند ساعت در آب خیس می کنیم و در آب جوش می‌پزید تا نیم‌پز شود.

2. رشته را در آب جوش بریزید و بعد از چند جوش، برنج را آبکش کنید.

3. قیسی و برگه زردآلو را در آب گرم برای حدود نیم ساعت خیس کنید، سپس آنها را بشویید و در کره داغ بریزید سپس به آن، شکر، پیاز سرخ شده، زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخرین مرحله، زعفران را اضافه کنید تا عطر و طعم آن در کل غذا پخش شود.

4. در قابلمه ای که میخواهید رشته پلو را در آن آماده کنید، کمی روغن بریزید و سپس ته دیگ مورد نظر خود را قرار دهید. چند کفگیر از برنج پخته شده را در کف قابلمه بریزید و سپس لایه ای از مواد تفت داده شده را روی برنج بریزید.

5. این فرایند لایه بندی را تا زمانی که تمام مواد استفاده شود، ادامه دهید. در نهایت، قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید تا برنج کاملا دم بکشد.

زمان لازم برای تهیه رشته پلو قیسی حدود 1 ساعت است.

رشته پلو قیسی را می‌توان با گوشت یا مرغ سرو کرد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز