مراحل پخت املت لوبیا سبز رودباری
املت لوبیا سبز یک غذای پرخاصیت و سالم است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل و مفید سرو شود. اضافه کردن سبزیجات تازه مانند شوید، جعفری، تره، ریحان و... به املت رودباری، باعث میشود که غذا طعم و رنگ بهتری پیدا کند.
به گزارش ایلنا، املت لوبیا سبز که به املت رودباری نیز معروف است یکی از انواع املت ها است مه می توان از آن در صبحانه و شام استفاده کرد. پایه و اساس املت رودباری گوجه و لوبیا سبز است. لوبیا سبز بخارپز یا پخته شده فواید بسیاری برای قلب و سایر اندامها همچون کلیه دارد لوبیا سبز همچنین برای کاهش کلسترول خون مفید است و به همین دلیل ریسک حمله قلبی را کاهش میدهد.
لوبیا سبز از خانواده باقلاییان است، که بسیار کم انرژی است و فاقد چربی اشباع است. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین ها، مواد معدنی و ریز مغذیها است. لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری بسیار کمی دارد به طوری که در ۱۰۰ گرم آن تنها ۳۰ کالری انرژی نهفتهاست، در حالی که ۱۰۰ گرم لوبیا سبز و سفید خشک ۳۴۰ کالری و لوبیا چشم بلبلی ۱۳۰ کالری انرژی دارد.
مواد لازم برای تهیه املت لوبیا سبز
تخم مرغ ۳ عدد
گوجه ۳ عدد
لوبیا سبز به مقدار دلخواه
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه املت لوبیا سبز مرحله به مرحله
مرحله اول: آماده کردن مواد لازم
پیاز را پوست کنده و با چاقو خرد کنید. گوجه را نیز رنده کرده یا می توانید با چاقو ریز خرد کنید که بستگی به سلیقه شما دارد. سر و ته لوبیا سبز را بزنید و بعد به اندازه دلخواه خرد کنید و بشورید و داخل آبکش قرار دهید و اگر لوبیا خیلی نازک و ریز است می توانید به صورت درسته داخل املت قرار دهید.
مرحله دوم: تفت دادن و اضافه کردن مواد
در یک تابه مقداری روغن ریخته در تابه را روی شعله قرار داده تا روغن کمی داغ شود سپس پیاز ها را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سرخ شود. گوجه را نیز اضافه کرده و هم بزنید کمی تا آب آن کمی گرفته شود بعد لوبیا سبز خرد شده را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا زمینی که کمی سرخ شود.
نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید تا آب آن کشیده شود سپس تخم مرغ ها را از یخچال در آورده و آن را شکسته و به مواد سرخ شده اضافه کنید و کمی هم بزنید وقتی کمی سفت شد گاز را خاموش کنید. املت لوبیا سبز شما آماده است و می توانید آن را با نان میل کنید.
فوت و فن های تهیه املت لوبیا سبز
می توانید به جای ریز کردن یا رنده کردن گوجه آن را پوره کنید.
می توانید به جای روغن از روغن زیتون استفاده کنید که هم سالم تر بوده و هم باعث خوش طعم شدن املت می شود.
برای خوش طعم شدن املت می توانید یک حبه سیر را رنده کرده و به املت اضافه کرده تا خوشمزه تر شود.
برای خوش طعم شدن می توانید از پودر پاپریکا نیز استفاده کنید.
در تهیه این املت می توان از قارچ و فلفل دلمه ای نیز در صورت سلیقه استفاده کنید.
به جای روغن سرخ کردنی می توانید از روغن زیتون استفاده کنید که سالم تر است.
منبع : آشمزی