دستور پخت دو سوپ بهاره؛ متفاوت و لذیذ
سوپ شاهی و سوپ هویج برای فصل بهار غذاهایی مناسب هستند. طعم و بافت سوپ بسته به هویج شما متفاوت است. هویج نازک "نایجل اسلیتر" آشپز نویسنده و منتقد غذای معروف بریتانیایی در یادداشتی تازه در "گاردین" دستور پخت دو سوپ برای فصل بهار را برای خوانندگان آن روز ارائه کرده است.
به گزارش ایلنا، برای درست کردن این سوپ باید از مواد ذیل استفاده کرد:
۲ موسیر بزرگ
۱ حبه سیر
۲۰ گرم کره
۲۰۰ گرم سیب زمینی
آب سبزیجات ۷۵۰ میلی لیتر
شاهی ۳۵۰ گرم (برگ و ساقه)
خامه (اختیاری)
نحوه پخت:
حرارت را کم کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا سیب زمینیها نرم شوند.
یک کاسه بزرگ آب با تکههای یخ در دست داشته باشید. در ظرفی دیگر آب را به جوش آورید و شاهی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۳۰ ثانیه بپزد. سپس شاهی را بردارید و بلافاصله در آب یخ قرار دهید. به محض سرد شدن شاهی را آبکش کرده و به سیب زمینی و آب آن اضافه کنید سپس با استفاده از مخلوط کن آن را به سوپی غلیظ تبدیل کنید. حرارت و بافت را بررسی کنید و در صورت تمایل کمی خامه به آن اضافه نمایید.
سوپ هویج با پستو برگ هویج
طعم و بافت سوپ بسته به هویج شما متفاوت است. هویج نازک سوپ غلیظ تری را برای شما میسازد و بنابراین ممکن است برای آن نیاز به تنظیم میزان غلظت و افزودن آب داشته باشید.
مواد مورد نیاز:
۴۵۰ گرم هویج (با برگ و ساقه)
۱ حبه سیر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۷۵۰ میلی لیتر آب
۲ قاشق غذاخوری برگ آویشن
مواد لازم برای پستو:
۴۰ گرم سابقه و برگ هویج (از بالا)
۱ حبه سیر کوچک
۵۰ گرم بادام با پوست
۴۰ گرم بزرگ و ساقه ریحان
۱۵۰ میلی لیتر روغن زیتون
نحوه پخت:
ساقهها و برگهای هویج را جدا کرده و برگها را از ساقهها جدا کرده و کنار بگذارید. شما به ۵۰ گرم برگ نیاز دارید. هویجها را به صورت ریز خرد کنید. سیر را پوست بگیرید. روغن را در یک قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید و هویج و سیر را اضافه کرده و اجازه دهید هویج حدود ۱۰ دقیقه بپزد. هر از گاهی آن را هم بزنید. برشته کردن هویج طعم عمیق تری به آن میبخشد.
پس از آن آب را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد. نمک و برگهای آویشن را اضافه کنید و حدود ۲۵ دقیقه بجوشانید تا هویجها کاملا نرم شوند. از مخلوط کن استفاده کنید تا هویجها را به سوپ تبدیل کنید و کنار بگذارید.
نوبت به درست کردن پستو میرسد. برگهای هویج را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید، پوست آن را بگیرید و سیر، بادام پوست کنده و ریحان را اضافه کنید. سپس نمک را اضافه کنید و آن را به خمیر درشتی تبدیل
منبع:فرارو