بررسی دلایل سوختن غذا در سولاردام و رفع آن
از مهمترین مشکلات استفاده از سولاردوم، مشکل سوختگی غذا در آن می باشد. برای بررسی این مشکل لازم است ابتدا با علت سوختن غذا در سولاردام به خوبی آشنا شوید و یک به یک آن ها را عیب یابی کنید.
به گزارش ایلنا، ممکن این مشکل برای شما پیش بیاید که در زمان طبخ غذا با سولاردام، متوجه سوختن آن شوید. همان طور که پیش تر گفته شد، موارد مختلفی وجود دارند که هر کدام به تنهایی می توانند علت سوختگی غذا در سولاردام باشند. از این رو لازم است به خوبی هر کدام را مورد بررسی قرار دهید و اقدامات لازم را در جهت عیب یابی سولاردام انجام دهید.
4 علت سوختگی غذا در سولاردام
در این بخش از مطلب 4 علت سوختگی غذا در سولاردام را برای شما نام برده ایم:
-
تنظیم زمان و برنامه اشتباه
-
استفاده از ظروف نا مناسب
-
خرابی قطعات داخلی سولاردام
-
عدم وجود مولکول های آب در مواد غذایی
تنظیم زمان و برنامه اشتباه علت سوختگی غذا در سولاردام
یکی از مواردی که می تواند علت سوختگی غذا در سولاردام باشد، انتخاب برنامه اشتباه برای دستگاه است:
برنامه های مختلفی برای سولاردام تعبیه شده اند که شما بسته به نیاز خود، باید مناسب ترین آن ها را انتخاب نمایید.
در زمان ست کردن زمان، مدل و برند سولاردام را در نظر بگیرید.
برای سهولت در این کار می توانید راهنمای فارسی سولاردام خود را مطالعه کنید.
استفاده از ظروف نامناسب علت سوختن غذا در سولاردام
برخی از ظروف برای استفاده در سولاردام مناسب نیستند. از این رو استفاده از آن ها می تواند علت سوختگی غذا در سولاردام باشد:
نباید از ظروف چینی، استیل، فلزی و … در داخل سولاردام استفاده کنید.
استفاده از این ظروف منجر به جرقه زدن سولاردام می شود.
در نهایت ممکن است باعث آتش سوزی شوند.
برای جلوگیری از این مشکل، می توانید از ظروف مناسب سولاردام استفاده کنید.
خرابی قطعات داخلی دلیل سوختگی غذا در سولاردام
سولاردام از قطعات مختلفی ساخته شده است که معیوب شدن هر کدام می تواند علت سوختگی غذا در سولاردام باشد:
خرابی مگنترون می تواند باعث سوختن غذا شود.
در این شرایط امواج زیادی از مگنترون ساطع می شود.
این امر باعث گرم شدن بیش از اندازه سولاردام خواهد شد.
در نهایت مواد غذایی می سوزند.
در صورت نیاز از یک تکنسین در این زمینه کمک بگیرید.
نبود مولکول های آب، علت سوختگی غذا در سولاردام
سولاردام با تولید امواج الکترومغناطیسی، گرما ایجاد می کند تا مواد غذایی پخته شوند. در صورت عدم مرطوب بودن مواد غذایی، می تواند باعث سوختن مواد غذایی شود:
برخورد این امواج با مولکول های آب نوسان ایجاد می کند.
نوسان ایجاد شده باعث گرم شدن مواد غذایی می شود.
این امواج توسط مولکول های آب جذب می شوند.
در صورتی که مواد غذایی را خشک و بدون رطوبت در سولاردام قرار دهید، این مشکل به وجود می آید.
حتما مطمئن شوید که مواد غذایی به مقدار کافی رطوبت دارند.
روش های پیشگیری از سوختگی غذا در سولاردوم
برای جلوگیری از بروز مشکل سوختگی غذا در سولاردام، می توانید موارد زیر را در زمان استفاده از این دستگاه رعایت کنید:
استفاده از ظروف فلزی که باعث منعکس کردن امواج مگنترون می شود، ممنوع است.
حتما برنامه مناسبی را برای پخت مواد غذایی انتخاب کنید.
سولاردام شما دارای برنامه های مختلف مانند یخ زدایی، گریل، پخت غذا و … می باشد.
بسته به وزن مواد غذایی، مدت زمان مطلوبی را انتخاب کنید.
از مواد غذایی خیلی خشک در داخل سولاردام استفاده نکنید.
پیش از پختن و یا گرم کردن غذا مطمئن شوید که به مقدار کافی مرطوب است.
منبع : هوم خانه